A pince 4 lakó között van megoldva.Az egyik lakó az ajtón lévő lakatot rendszeresen lecseréli a sajátjára.Ezt rendszeresen úgy kéthavonta megteszi.Nem lehet vele beszélni,/egyrészt butaság,másrészt rosszindulat,plusz 80 év. ?
Figyelt kérdés
#pincetárs
2022. dec. 19. 14:46
12/17 A kérdező kommentje:
Én 5 éve vettem a lakást,ahol előtte a fia lakott,a 2.emeleten.Az ő helyére kerültem a pincébe.2éve ez a dilije,hogy ott a földszinten lakók lehetnek.
2022. dec. 19. 22:34
14/17 anonim válasza:
Közös képviselő beszélt vele? Vannak lakógyűlések egyáltalán, vagy ilyesmi?
15/17 A kérdező kommentje:
Demencia,roszindulat,a közös képviselő kb 5-6 alkalommal szólt neki.Lakógyülés évente egyszer.
2022. dec. 20. 16:54
16/17 anonim válasza:
Mondták már, hogy TI vegyetek egy teljesen új lakatot, és AZT rakjátok fel, ahhoz nincs kulcsa, azt NEM fogja tudni leszedni!
17/17 anonim válasza:
Ha akarja, azt is le tudja vágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!