Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Van rá bármi esély, kiderüljön...

Van rá bármi esély, kiderüljön melyik szomszéd zajong állandóan?

Figyelt kérdés
1 hónapja folyamatosan dübörgő-kopogó hangokat hallok, sajnos itt papír vékonyak a falak, 4 db háztömb ér itt össze, az a baj, vagy 200 ember lehet mert a hang terjed. Eddig átmentem és megkérdeztem 3-4 családot ők is hallják de nem tudják azonosítani honnan jön a zaj forrása, vagy tagadják, de nagyon bosszantó, nem aludtam tegnap 1 percet sem. Mit tudnék tenni? Van ötletetek, hogyan tudnám kideríteni ki ez az érzéketlen új lakó?
2022. dec. 5. 09:54
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Állítólag aki kihívja a rendőrőket, csendháborítás miatt, van műszerük ami meghatározza milyen irányból jön a hang? Sztem ez kamu, ismerős mesélte de tuti kacsa.
2022. dec. 5. 20:41
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Hehe, én nem tudok ilyenről, nem zárom ki, hogy van nekik. De hogy érdemben ilyen szinten foglalkoznának vele, azt sajnos kétlem. Normális átlagembernek ahhoz van itthon joga, hogy csendben tűrjön és gyomorfekélye legyen.
2022. dec. 5. 23:03
 13/15 A kérdező kommentje:
Igen az tuti. Vagy átmegy és szétveri az összes szomszédot tudván 10 ből 9 ártatlan volt de a az 1 is megkapta aki tönkre tette az életét XDDd hehehe. Na mindegy tanyát jó lenne venni.
2022. dec. 6. 10:50
 14/15 anonim ***** válasza:
Hulyenek fognak nezni,hogy azert szolsz,mert vki a lakasban jarkal. Ilyenert nem lehet szolni sehol.
2022. dec. 8. 17:49
 15/15 A kérdező kommentje:
Tegnap a szomszld hívta a rendőrőket lesz birtokháboritás mert többen is hallják
2022. dec. 9. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!