Mennyire elnézhető, hogy a szomszédból állandóan átjönnek labdák, egyebek?
Tudni kell, hogy baromira egymáson vannak a házak, kb 5 méterre van tőlünk a szomszéd ház, köztünk 2 méteres kerítés. Kb 2 hónapja költöztek új szomszédok mellénk, van egy 10 év körüli gyerekük. 1-2 héttel a költözésük után találtam egy labdát a kertünkben. Mikor nyitva volt a kapunk, jött a szomszéd, hogy bocsi, átrepült a labdánk. Normális volt, nem volt semmi gond, mondtam is neki nevetve, hogy gondoltam, hogy tőlük jött, mert eddig nem volt ilyesmi nálunk. Erre ő, szintén nevetve mondta, hogy most már lesz. És hogy nyugodtan dobjam vissza...
Rá ismét 1-2 hétre egy gyerek papucsot (??) találtam a kertünkben, ami eléggé meglepett, és ma ismét egy labdát.
A kutyánk meg ugatja ezeket, mivel "betolakodó", ami nyilván szintén zavaró, és ha nem vagyunk esetleg itthon, akkor egész nap ugatna, ami meg a többi szomszédot zavarná, holott általában nem ugat semmit, csak védi a területét.
Nálunk még kicsik a gyerekek, így nem tudom, hogy tényleg ilyen nehéz kontrollálni őket, hogy ne rúgdossák már át a labdát (és a papucs?! Mert még a labda ok, játszanak, de bmeg a papucs hogy kerül át?).
Mást is zavarna, vagy tojjam le?
Tudom, ez legyen a legnagyobb bajom. Nem akarok veszekedni velük, csak azért bosszantó.
Szerintem normális. Sőt, mi naponta többször átrúgtuk szinte az összes labdát. Nem direkt nyilván, csak nem céloztunk jól. Papucs lerepült, ahogy rúgott.
Szerintem nincs ezzel semmi gond, engem most sem zavarna ilyesmi. Amíg nem tesznek kárt semmiben (pl ablak stb)
Mi el se merjuk kérni ha vmi átmegy a szomszedba attol búcsút veszunk.
Egyedul csak egy dron miatt mertunk csak szólni azt visszakérni.
Nálunk a ciguk csinálják ezt. Mindig dobnak át valamit. Fogom, visszadobom és kiátkozom mellé a belüket.
A labdákat kiszúrom
Nem érdekelne, és nem is érdekelt.
Aki átrúgta, így járt, majd legközelebb figyel.
A heti 1-2 labda nem is zavart, de amikor már odáig fajult, hogy napi 3-4x óbégattak a gyerekek, akkor onnantól kezdve pont lszrtam őket - meg a szüleiket is.
Nem vagyok senki cselédje, hogy más hülyesége miatt ki-be járkáljak, félbeszakítva pl a munkámat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!