Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » ELTE valamint Elte kolik...

ELTE valamint Elte kolik velemeny?

Figyelt kérdés
Szeretnek mindebkepp tovabbmenni viszont egy olyan helyet szeretnek ahol nagyon sok uj baratot elmenyt szerezhetek. Tobb baratom is tovabbment egyetemekre es tele van programokkal haverokkal stb elte mennyire alkalmas ilyen szempontbol erre?

2022. dec. 5. 08:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A világ összes egyeteme alkalmas erre.
2022. dec. 5. 20:18
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Minden egyetem és kolesz alkalmas erre, ne ez alapján válassz.
2022. dec. 5. 20:34
 3/10 A kérdező kommentje:
azert nem. inkabb ott tanulok belemenye erdekelne elsosorban es tapasztalatai
2022. dec. 7. 12:47
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem az egyetemtől függ, hogy tudsz-e barátokat szerezni, hanem tőled.
2022. dec. 7. 14:31
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Azt te sem gondolhatod komolyan, hogy pont az ország legnagyobb egyeteme ne lenne alkalmas barátkozásra meg programokhoz.
2022. dec. 7. 17:20
 6/10 A kérdező kommentje:
itt konkretabban a programokra gondoltam, az erdekelne hogy milyen progikat szervez az egyetem a koli stb. pl hallottam masik egyetemeken sitabor meg par napos random trip-ek vannak szervezve ez erdekelne
2022. dec. 7. 22:09
 7/10 anonim ***** válasza:
82%

Akkor tanulj meg normálisan fogalmazni, mert egyetemen szükséged lesz rá!

Nem az alapján kell egyetemet választani, hogy szerveznek-e síelést!

2022. dec. 8. 08:24
 8/10 A kérdező kommentje:
Te meg tanuld meg értelmezni a dolgokat, jól jöhet még a jövőben! Egy szóval sem mondtam hogy "síelés" alapján választok egyetemet, de szerintem nagyon fontos, hogy egy olyan közegben tanuljon az ember ahol jól érzi magát vannak lehetőségei vannak szervezett programokés igen ha nekem van választási lehetősegem tegyük fel 3 egyetem között akkor azt fogom választani ahonnan a legjobb a visszajelzés ilyen téren is.
2022. dec. 8. 09:19
 9/10 anonim ***** válasza:
82%
Hát gratulálok!
2022. dec. 8. 09:40
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2022. dec. 8. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!