Melyik egyetemeken legszinvonalassabb a gazdaság infotmatikus valamint a pénzügy és számvitel szak?
Felvételi előtt állok, és nagy dilemmában vagyok melyik egyetemeket jelöljem meg.
Első sorban psz-re szeretnék menni, ha ez nem sikerülne arra az esetre jelölném meg a gazd infot.
Mindkét szakot megjelöltem a Corvinuson, psz-t első helyen.
Több egyetem is szóba jött Corvinuson kívül, csak nem igazán tudom, milyen sorrendben lenne érdemes őket megjelölni.
Nézegettem az ELTE GTK-t, de elbizonytalanitott, hogy eléggé új ez a kar.
BME-ről és BGE-ről azt hallottam, hogy színvonalas egyetem.
A válaszokat előre is köszönöm.
BGE-re járok (gazdinfó)
Szerintem a Corvinus maradhat első helyen.
Ha biztosan a psz érdekel inkább (emberek nem annyira vannak tisztába azzal, hogy a számvitel annyira nem egy könnyű tantárgy), akkor:
1: Corvinus psz,
2: BGE psz vagy ELTE (de tényleg eléggé új),
3: BGE gazdinfó vagy Corvinus gazdinfó
A BME tényleg eléggé színvonalas egyetem, de inkább a mérnöki része. Gazdinfó-ból még van az Óbudai, de az se egy kimondottan gazdasági egyetem és ahogy látom téged az a része is érdekel.
3. helyen azért tenném inkább a BGE-t mint Corvinust, mert nekünk infórmatika mellett közgazdasági tárgyakból eléggé a számvitel dominál (alapból a Pénzügyi és Számviteli Karon van a gazdinfó szak) és ha érdekel a psz, akkor ez neked eléggé jó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!