Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hova tudunk menni telen...

Hova tudunk menni telen melegedni?

Figyelt kérdés
En es a baratom mar most szet fagyunk, csovesek leszunk decemberre es kerdes hogy hova tudunk menni teli almot aludni. Valaki tud jo helyet?

2022. nov. 30. 03:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Biztos szakmunkások...
2022. nov. 30. 16:36
 12/15 A kérdező kommentje:
Szoval nem troll kerdes csak teli almot egyszerubb lenne aludni xdd 16 es 17 evesek vagyunk es ja, helyileg bp de barhova megyunk mo.n belul. Csaladtagok/baratok off mert egyik sincs, 1-2 hajlektalan baratunk van de ok kint akarnak maradni fagyoskodni. Koszi
2022. nov. 30. 17:34
 13/15 anonim ***** válasza:

Szállós munkahely.

Ahol én dolgozom, már 16 éves kortól lehet jönni.

Vannak munkaerő kölcsönzők, manatwork, pannonjov, prohumab stb, ahol lehet érdeklődni. 🙂

2022. nov. 30. 17:48
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Fiatalkorunak szamitotok, ha 16-17 evesek vagytok. Ha nincs szulo/rokonsag, akkor ezekszerint valamelyik gondozointezetbol szoktetek meg. Szerintem menjetek vissza, ott lehet, hogy nem vagytok boldogok, de legalabb meleg van es adnak kajat.
2022. dec. 1. 01:12
 15/15 Salx Narval ***** válasza:
Igaza van az előttem írónak, ha állami gondozottak vagytok akkor az a járható út ha visszamentek. Ha nagykorúvá váltok ami az egyikőtök esetében csak egy év, az intézet nem tesz az utcára, lehetőség szerint munkát és lakhatást biztosít. Jobb híján én élnék ezzel a lehetőséggel, minden esetre jobb kiindulási pont mint a semmi és az utca. Kérdés az, hogy van e bennetek akarat és némi kompromisszumkészség a sorsotok megváltoztatására, mert enélkül biztosan nem fog menni. Én külföldi munkalehetőséget tűznék ki irányelvként ha a ti helyzetetekben lennék de az utcai élet pont az ellenkező irányba mutat.
2022. dec. 4. 06:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!