Győrben miért használják ennyire kevesen a tömegközlekedést?
Cáfolom.
Tele vannak a buszok csúcsidőben.
az egyik nem zárja ki a másikat.
Csúcsidőben a busz is tele van, meg az utak is. Mert az emberek többsége akkor közlekedik munkába, vagy -ból.
Mi közöd hozzá, hogy más miért ül autóba? Ha te környezettudatos akarsz lenni, akkor közlekedj busszal, és örülj, hogy van helyed. :)
"Ha szerinted ki van használva akkor kik ülnek azokban az autókban akiktől bedugulnak az utak és ők, a többség miért nem használja a tömegközlekedést autó helyett?"
Ha tele van a tömegközlekedés akkor nyilván nem férnek fel többen...
Győr tömegközlekedése az elmúlt 15 -20 évben teljesen tönkre lett téve . Hogy miért használják kevesen?
-az 5-10 perces autóút busszal másfél óra is lehet
-rossz a menetrend
-a járatritkítások/összevonások miatt így is tömegnyomor van csúcsidőben
-valamint kicsit leélt a buszpark is
Én annó (20éve) akkor váltottam kocsira, mikor gyárvárosból,átszállással több mint egy óra volt kijutni az ipariparkba 14-38busz kombó.
Szerintem ma sem jobb a helyzet.
Ráadásul amit a belvárosban látsz, az bőven nem csak a városon belül közlekedő autósok tömege, hanem az átmenő forgalom. Még a városrészek között is problémás a közlekedés (lsd. 9), de a környező települések között méginkább... Teljesen logikus, hogy autóba ülnek. Mert fél óra alatt megteszik azt a távot, amit 1-2 átszállással több óra alatt tennének meg.
Az idő is pénz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!