Nemrég költöztünk társasházba , az alsó szomszéd ( fiatal házaspár) az első pillanattól kezdve ránk szállt . Mit lehet tenni?
Ameddig nem volt a lakásban szőnyeg 1-2 hét , gumipapucsban jártunk . Jöttek szólni , hogy nem lehetne -e halkabban járkálni . Hétköznap délután 1-kor jöttek , hogy lehetne -e halkabban pakolni a bútorokat? Hiába mondtuk szépen , hogy most költöztünk és szeretnénk berendezkedni . Tették a szépet , majd ránk hívták a rendőrséget . ( A rendőrök jót röhögtek, de muszáj kijönniük a bejelentésre) . Lementünk utána beszélni velük , hogy ez mire volt jó? Bocsánatot kértek. Pár hónapra rá megint jöttek , hogy túl hangos a porszívózás . Ez is délután 2-3 óra körül . Mondtam , hogy sajnálom , de csak most tudom megcsinálni , nehogy már a saját lakásomat ne takaríthassam ki hétköznap délután.Ehhez hasonló piti dolgokkal jönnek heti rendszerességgel . Beszéltünk velük szépen , csúnyán , de semmi nem használ.
Borzasztó bármibe úgy belekezdeni , hogy mi lesz ha jönnek. Mit lehet tenni?
Megfenyegetném őket. Megmondanám nekik, hogy van egy másik lakásom, amit eredetileg ki akartam adni, hogy ide beköltözzek, de a viselkedésük láttán erősen elgondolkodtam, hogy ezt adjam ki. Van egy helyes, négy gyerekes család az ismeretségi körben, a gyerekek neveletlenek, a szülők balhézósak. Egy hívásba kerül és holnaptól nem minket kell elviselni, mert nekik adom ki a lakást.
És nyomatékosan megkérném őket, hogy ne húzgálják az oroszlán bajszát, mert 70 ezer forintos bérleti díjért cserébe olyan poklot szabadítok rájuk, amilyet csak akarok.
11-es jól megmondta.
Tök gáz hogy már most pampognak. Fiatalabbak nálatok?
Nyugodtan csinálj bármit a lakásodban.
Ha továbbra is csinálják mond meg nekik hogy zaklatásért feljelented őket, állj ki magadért ne hagyd magad mert rátok fognak nőni
Uh,ezt a problemat 1-2 meretes orzovedo tipusu kutya(amstaff,cane corso,roti stb) megoldana!! Csak egyszer latnak nalatok a kutyakat es tobbet nem mennenek hozzatok a ti azomszedaitok se,mint amieink se kopogtatnak azota. (Pedig a kutyank nagyon aranyos kutya a lakason kivul levoknek 😂 De ezt egyik se hiszi el szerencsere)
Igazabol az is jo lenne,ha parator athivnatok magatokhoz ilyen kutyas ismerosoket a kutyaikkal.
Pofatlansag,amit csinal az alattatok levo. Kuldd el oket az anyjukba es mondd meg,h fdljelented arendorsegen oket zaklatasert,ha megegyszer bekopogtat v becsenget hozzad.
A panel ilyen. Nem kell velük foglalkozni, viszont számítsatok rá, hogy minden fszem dologért rendőrökkel fognak zaklatni. :(
Sajnálom, mindenhol vannak szefósok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!