Panelben miért lett már ekkora mánia ezeket a hagymás paprikás minél büdösebb dolgokat főzni?
Mondja ismét a pipa nélküli 1 napos account. Aki az elmúlt napok ámokfutását intézte, naponta új, szintén ugyanilyen pipa nélküli nevekkel, mert mindig kibannolták.
Az a te és a fajtád egyik nagy baja hogy teljesen hülyének nézitek az embereket, magatokat meg baromi okosnak hiszitek. Ha még lenne mire, érteném is, de ez így ebben a formában ritka szánalmas produkció.
Én már lezártam veled a beszélgetést korábban, inkább csak a többiek érdekében hagyom itt a válaszom, bár gyanítom a többség simán átlát rajtad enélkül is.
A naponta újraregisztráció sajnos rendszerhiba, és az itteniek bizonyára tapasztalják is gyakran, pont a fajtád miatt. A kiírthatatlan, szánalmas, nolife trollok okán, akiktől ilyen ez a hely mostanra amilyen. Ezért is mondtam, az egyetlen megoldás az informálás és zéró kontakt.
A nem foglalkozott veled dolog különösen vicces pont a te szádból. Én kérdéseket feltenni és főleg megválaszolni vagyok itt, hasznos tagként. A te fajtád, a figyelemmániás edgy kötekedő tini meg igazából csak kötekedni, balhézni meg rombolni tud. Legalább viccesen trollkodnál, de még az se megy.
A számok azok főleg nem stimmelnek, kb pont fordítva volt. Pár barom visszajáró kommentelő volt a saját régebbi témámban, azok jöttek kötekedni kéretlenül pont mint te, a kommentelők 3/4-e pedig pontosan ugyanazokat írta a kajaszagról amiket én is megfogalmaztam, hogy zavarja őket. Itt is kijön a hazugságod mivel bárki visszanézheti szabadon azt a témát, és látni fogja.
A hogy találod meg is elég száni kifogás, sokféle kérdést olvasok itt, mivel ugyanitt az emberek kategóriában űzted ezt a trollkodást, nem volt nehéz kiszúrni. Kb véletlen is bele lehet futni, ha az ember aktívan használja az oldalt, és azonos kategóriákon belül mozog. Még sok idő se kell hozzá. Főleg hogy ritkultak is a kérdések mostanság.
A későbbi kommentekre már nem szándékozok reagálni, had írogasson csak. Meg aztán felesleges is lenne, szerintem ennyi tényből és cáfolatból bőven látható most is és később is, hogy mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!