Laknátok egy zárt, medencés lakóparkban a város egyik eléggé veszélyes környékén?
Figyelt kérdés
A környék miatt ugyanannyiba kerül ott egy lakás, mint egy átlagos téglaépítésű lakás normális környéken. Viszont ez újszerű állapotú, van medence, mélygarázs, fás kert, saját játszótér, magas kerítés és elektromos kapu portaszolgálattal. Csak a városrész a veszélyes, előfordulnak az erőszakos tettlegességek, drogkereskedelem, autó-gyújtogatások (nem Magyarországon van).2022. okt. 26. 12:01
11/20 A kérdező kommentje:
Autóval járnék mindig. Nappal azért annyira nem vészes. Egyszer láttam ott egy nőt is, egyedül járkálni az utcán. Éjszaka én nem igazán járkálok, nem szoktam bulizni. De mondjuk szeretek biciklizni, de akkor beraknám a biciklit a kocsiba, és elmennék a kertvárosba és ott tekernék.
2022. okt. 27. 18:04
12/20 anonim válasza:
Hosszabb távra tervezel ott? AKkor lehet megéri. Ha egy lerobbant területen elkezdenek új házakat építeni, akkor az hosszabb távon felhúzza a környeket, drágább lesz minden, az ingatlanok is, és zűrös nép elköltözik. Erről olvastam valamikor egy igen hosszú cikket.
Persze az is lehet, hogy bimbozó fejlődést visszaszippantja a közeg, és semmi nem lesz belőle. Nézz körül a környéken, látsz-e egyéb új dolgokat.
13/20 anonim válasza:
Eelőfordulnak az erőszakos tettlegességek, drogkereskedelem, autó-gyújtogatások? És a rednőrség nem tesz valamit? Még ha Magyarország lenne, megérteném, hogy bénák hozzá és nincs kapacitás...
14/20 anonim válasza:
A medence az hol van?
Vagy egy uszoda van ott?
15/20 A kérdező kommentje:
Hát azért olyankor ki szokott jönni a rendőrség. De megelőzni ezeket nem lehet. Pláne ha csapatosan, 20-30-an bandáznak, akkor a rendőrség sem mer annyira közbeavatkozni. A medence a kertben van. A lakópark 4 épületből áll, összesen kb 128 lakással, kb. 1 hektáros területen.
2022. okt. 28. 07:52
16/20 A kérdező kommentje:
A lakóparkkal szemben egyébként volt egy elhagyott iparterület, azt pár éve ledózerolták, és ott most épül egy másik, 40 lakásos lakópark.
2022. okt. 28. 07:54
17/20 anonim válasza:
A medencét ingyen lehet használni? És mindenki használhatja, aki ott lakik abban a 4 épületben? Tudom, nem ez a lényeg, csak érdekelne.
18/20 A kérdező kommentje:
Igen, gyakorlatilag bárki használhatja, aki bejut oda. Így a vendégek is.
2022. okt. 28. 20:33
19/20 anonim válasza:
Szóval lehetne strandolni, pancsolni a medencében és viszonylag nagy medence lenne? Akkor szívesen laknék ott. Értem, nem a biztonságosság csúcsa, nem lehet semmi sem tökéletes. :D
Bár télen nem hiszem, hogy olyan jó lenne az a medence, csak az év felében lehetne használni.
20/20 A kérdező kommentje:
Csak nyáron üzemel a medence, 3 hónapig.
2022. okt. 28. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!