Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Lakótársam miért fertőtlenít...

Lakótársam miért fertőtlenít állandóan eszeveszetten? Amúgy ezzel nem is szoktunk beszélgetni alig van itthon meg alapból fura.

Figyelt kérdés
2022. okt. 23. 14:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy én vagyok a lakótársad. Tőlem most kérdezte meg az enyém, hogy meghibbantam-e, vagy csak nem látom, hogy elég tiszta az a konyha, neki is elmondtam, hogy nem azért takarítom, hogy tiszta legyen, hanem mert másnapos vagyok, bűntudatom van, és megnyugtat.

Igen, talán kattant dolog, de amíg nem ártasz vele másoknak, addig kit érdekel, nem?

2022. nov. 4. 18:17
 12/12 anonim ***** válasza:
Atyavilág. Nincd külön szobátok? Mindenki menjen a szobajaba, egyedül vgy akit felvisz,mindenki torodjon a sajat dolgaval, es kesz. Elhiszem, h szar egyutt lakni nagyon, de ez van. Talan ez még jobb is, mintha nem furdene 3 napig. Akkor nektek kellene fertőtleníteni mindent. 😅
okt. 13. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!