Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Miért köszön úgy ha köszönt a...

Miért köszön úgy ha köszönt a csaj mint akit a seggéből húztak elő ?

Figyelt kérdés
Ide költözött a hugával kb 4 éve ,én össze vissza ingáztam belfőldön ami azt jeenti anyunál is élek és BP-n is . Nem tud rólam semmit . év után össze szedett magának egy faszit ,le szúlt neki röpke idő alatt 2 gyereket . Utána a nő konkrétan má úgy köszönt,ahogy a kutyával nem beszélünk,nem értettük mi a problémája mivel nem is ismerjük egymást,beszélő viszonyban sem vagyunk !! Én nem is akarok gyereket ,nem rég lett vége egy hosszú kapcsolatomnak csak ezt a magatartást nem tudom hova tenni !!!! Szóvá mertem tenni ,hogy nem tudna normálisan köszönni mert az értígy nem kéne ...le hordott minden utolsónak a sárga földig , a faszi nekem jött a nyílt utcán ... Teljesen mintha nem lennének komplettek (nem cigányok,én se vagyok ) De utolsó patkány vagyok meg cigány stb....
2022. okt. 20. 08:57
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
#17: én is erre tippelek... :-D
2022. okt. 20. 11:06
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

" Szóvá mertem tenni ,hogy nem tudna normálisan köszönni mert az értígy nem kéne ..."

Aztán egy idegenbe miért kötsz bele...? Te vagy a hibás...

2022. okt. 20. 11:06
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom, vegyél már be egy nyugatót, mert ez így nagyon nem lesz jó. 😟
2022. okt. 20. 12:33
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem írtad le a lényeget, csak nekünk is flegmázol. Hát, ne csodálkozz, hogy úgy beszél veled, mintha a sggéből rántott volna elő, mikor nyilván te kezdted ezt a stílust.

Bár a hozzád hasonlóknak egy idő után nem is köszönök, mert hótt felesleges.

2022. okt. 20. 13:45
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Köszönt? Igen.

Ennyire sincs jogod amúgy idegenként, ez is udvariasság, hogy köszönünk a lépcsőházban lakó vadidegennek (nyilván jóérzésű ember köszön. De nem kötelező).

Nem kötelessége szórakoztatni téged, ha odaböfög egy helló-t, akkor már udvarias volt. Nem is értem a kérdést, meg hogy miért is vagy ennyire képben a szomszéd életével. Neked amúgy én nem is köszönnék, ha megtudnám, milyen áskálódó, pletykálkodó szaralak vagy.

2022. okt. 20. 16:30
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Továbbra se tudtuk meg, hogy ez konkrétan mit jelent, mi történt...

"a nő konkrétan má úgy köszönt,ahogy a kutyával nem beszélünk"

2022. okt. 20. 17:48
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha kötekedne a szomszéd meg flegmázna mint a kérdező akkor én is nekimennék
2022. okt. 20. 18:54
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Ez az egész leírás egy értelmetlen katyvasz.

Hogy köszönt?

Szevasz, b@szd meg!?

2022. okt. 20. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!