Két pedagógus fizetésből hogyan lehet egy albérletet állni, amikor 80.-100 ezernél kezdődnek és még erre jön rá a rezsi, az élelmiszer és mondjuk néha használnánk is az autóinkat, vagy vennénk 1-2 ruhát, neadjisten félretenni is szeretnénk?
Figyelt kérdés
2022. okt. 16. 15:07
11/20 anonim válasza:
Simán, ahogy azt már előttem levezették.
12/20 anonim válasza:
Autóinkat? Akkor egész jól megy.
13/20 A kérdező kommentje:
“Egész jól megy”
Mindketten a szüleinktől kaptunk anno, használtam.
Mellesleg külön járunk, kelünk munkába, használati eszköz.
2022. okt. 16. 17:43
14/20 anonim válasza:
Oké, ez nem számonkérés volt, használjátok egészséggel. De az igazán csórik örülnek, ha a bkv bérletet kifizetik. Az autó, ha csak nem egy tanyán lakik valaki itthon sajnos luxuscikk.
15/20 anonim válasza:
másodállással vagy pályaelhagyóként. Nem értem, vagy 20 éve szarul fizetik őket, te választottad ezt a pályát, rég tudhatnád, hogy belefér-e az anyagi helyzetedbe vagy sem.
16/20 anonim válasza:
A kocsi pedig luxus. Nem megvenni, fenntartani. Eladjàtok mindkettőt, lesz egy hónapban plusz 100 000ftotok
17/20 anonim válasza:
Ne haragudj, de miért nem mentek busszal?
Egy kicsit tankolni, szervizelni, fenntartani is luxus, nemhogy kettőt. Mi saját családi házban élünk, nincs hitelünk, a bevételünk is több, mint 400 ezer, és így is luxusnak tartanánk második kocsit fenntartani, pedig nekem sajna nem 15 perc így az út.
Ha ilyen luxusdolgokat tartottunk volna fent, mi is lakhatnánk anyóséknál.
18/20 A kérdező kommentje:
Én falun dolgozok, oda nincs olyan buszjárat, amivel ki tudnék jutni. A páromnak meg kell a kocsi, mert olykor megyünk hosszú távra, akkor nem jó az én kicsim.
2022. okt. 16. 19:44
19/20 anonim válasza:
Ha olyan helyre mentek albérletbe, akkor nem kell kocsi. Szívesen!
20/20 anonim válasza:
Azért pedagógusbérből KÉT kocsit fenntartani, ne is haragudj, de luxus.
Ez a valamit valamiért kategória, ha képtelen vagy lemondani az autóról, akkor másról kell, jelen esetben az albérletről. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!