Szerettek Budapesten,Pest megyében élni?
Most még tanulok,2 évem van hátra.Utána dolgozni fogok,és ha lesz annyi pénzem,(plusz van egy kis hátterem),akkor lehetséges ,hogy Pestre vagy akár Pest közelébe költöznék.
Egy ideje gondolkozok Szigetszentmiklóson,sok rokonom ott él szeretik.
Itt annyira unalmas az élet Hajdú - Bihar megyében,kevés a lehetőség,nincs semmi izgalmas.
Attól félek,ha Budapest központjába költöznék azt megbánnám.Tényleg zajos,büdös és koszos.
Én is látnám szívesen, de ha nem a járdát bámulom akkor letámadnak a herbálos csövik. :S
Én szenvedek. Na jó, ha el tudom kerülni a belvárost, akkor csak rosszul érzem magam.
Rengeteg ember, borzalmas embertömeg, kevés természet, rengeteg épület, rengeteg aszfalt, a saját kert hiánya, átlagsebességre vetítve lassú tömegközlekedés.
Szigetszentmiklósi vagyok. Ide csak akkor költözz, ha nem Bp-re fogsz járni dolgozni és nem 8-tól 4-ig leszel beosztva.
Ebben az időszakban a be és kijutás borzalom. Autóval dugó, a HÉV-re is alig lehet felférni fél 7-től. A busz meg szintén áll a dugóban.
A csatornázásunk egy vicc [link] kb. erre számíts 1-1 nagyobb esőzés után.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!