Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Leszaladtam volna a boltba 10...

Leszaladtam volna a boltba 10 percre, erre a lakótársam kisfia szólt, hogy égve hagytam a lámpát a szobámban, mert látja az ajtó alatt kiszűrődő fényt. Nem hallottam, de az anyja (lakótársam) mondta, nem kapcsoltam le. Mi a hiba?

Figyelt kérdés

Szóval oké, értem a gyereket, takarékoskodni kell, biztosan rá is rászóltak. Szóval nem mutatok vele jó példát, ha nem kapcsolom le, de nagyon siettem mondtam, hogy "tudom, csak 10 percre megyek le" és úgy hagytam.

Azóta is azon töröm a fejem, hogy ez most óriási hiba volt.

Másrészt viszont ledes lámpa van a lakásban az a 10 perc, kb 0,1/6 tehát 0,02 kw ami még ha 500 ftos kw díjjal számolok is csak 10 forint lenne, persze az is pénz.

Nem szoktam pazarolni soha, de most ezt elhibáztam.

Vagy szerintetek belefér?

Nem tudom eldönteni. A gyerek szemszögéből bunkóság lehet, hogy szólt, és nem kapcsolom le. De az én szemszögömből meg nekem ne szólogasson egy kis kölyök, hogy mit csináljak meg ne leskelődjön, hogy ég-e a lámpám. Nem?

2022. okt. 4. 22:49
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
A szombámban levő lámpáról van szó, általában zárom az ajtót.
2022. okt. 4. 22:50
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
😀Miért nem kapcsolták le az egész házban a biztosítékot amíg visszaérsz?
2022. okt. 4. 23:06
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi a hiba? Hogy ez foglalkoztat.
2022. okt. 4. 23:15
 4/12 anonim ***** válasza:
54%
Ez csak ilyen hülyegyerek lehet, amúgy a ledesnek többet art ha kapcsolgatjak mintha bekapcsolva hagyjak.
2022. okt. 4. 23:24
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Lakótársad kisfia?? Nem lehet könnyű életetek.
2022. okt. 5. 04:47
 6/12 anonim ***** válasza:
79%

Az az igazság hogy semmi közük hozzá!

Viszont igen, lekapcsolhattad volna, hisz nem használod.

Energiaválságtól függetlenül az a baj az emberekkel hogy nem tudnak globálisan gondolkodni.

Persze csak 10 perc...semmiség.De ha több millió ember csinálja ugyanezt, akkor azok a 10 percek szépen összeadódnak!

2022. okt. 5. 05:48
 7/12 anonim ***** válasza:
58%
Kisfiu hivhatott volna egyenesen Paksra, hogy kapcsoljak már le az erőművet 10 percre a mamam szobatarsnője felkapcsolva hagyta a ledes villanyt
2022. okt. 5. 07:23
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
mivan?
2022. okt. 5. 07:39
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

A gyerekeket igy tanitják ne nézd bunkónak.

Én is ismerek kissrácot aki pl egy rendeloben rászolt vkire hogy nincs maszkja.

Nem is érti azt hogy miert ne lehetne rászolni, meg hogyhogy nem volt rajta maszk mikor kotelezo?

Ők még nem mernének pl.lógni csalni kamuzni szabályokat megszegni kis naivak még. :)

2022. okt. 5. 09:07
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg a gyereknek, hogy nem hagytad égve a lámpát, a démon szeme világított, aki a szobádban lakik, és éjjel kóborol a lakásban.
2022. okt. 5. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!