Elmondanátok ezt egy gyereknek, ha az anyja szerint nem kéne?
Figyelt kérdés
Lenyírtam fűnyíróval a szomszéd kislányának a kismacskáját. Nem szándékosan, de nem vettem észre a nagy fűben, hogy ott van, csak amikor vernyogni kezdett. Rögtön lekapcsoltam a fűnyírót, de szegénynek addigra már mindegy volt. Most mindenhol a cicáját keresi. Az anyjának szóltam, de ő azt mondta, hogy ne mondjam meg neki, de én mégis bocsánatot szeretnék kérni tőle.2021. máj. 18. 12:57
1/24 anonim válasza:
Jézusom... Fura amúgy, hogy nem mebekült el a cirmó. De gondolom még picike volt...
Én nem mondanám el. Én 26 éves vagyok, de ez még nekem is morbid. Visítanék az biztos, hogyha a szomszéd ilyennel jönne át hozzám. Gyilkosságra amúgy nincs bocsánat, inkább hallgasd el.
De remélem kamu sztori...
2/24 anonim válasza:
Dehogy mondanám. A gyerekek fantáziája sokkal élénkebb, még sokkal durvábban képzelné el a helyzetet, mint ahogy a valóságban zajlott. Megkockáztatom, hogy álmaiban is kísértené a macskája.
4/24 anonim válasza:
Nem mondanám el, ilyet már hallottam én is
5/24 anonim válasza:
Pedig sajnos a kinti-benti macskák körében gyakori, hogy nem menekülnek el...
Ha valaki véletlenül öl, amúgy azt nem gyilkosságnak hívják, még ha ember az áldozat sem.
Én nem mondanám el...
6/24 anonim válasza:
Szerintem egy életre megutálna.
Mondjuk a kövivel is hasonló lesz, ez a kinti macskák sorsa.
7/24 anonim válasza:
Ne mondd el, felajánlanám hogy hozok neki egy másik kiscicát ha “nem kerülne elő” és nagyon hiányolná a kislány továbbra is.
9/24 anonim válasza:
Mekkora fűnyíród van neked, hogy simán átmentél a macskán? Kicsit hihetetlen a sztori. 🤔
10/24 anonim válasza:
Ez kamu.
Ha elkapja a fűnyíró az már nem vernyog mert rögtön medarárja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!