Panel lakàsban hol szellőzik ki a wc szag?
A ventillàtor vagy az elszivo ami vagy mukodik vagy nem de inkabb jobb leragasztani gondolom mert a szomszed sz*rszagat beviszi.
A lakason at szelloztetitek a wc szagot?
Ki hogy oldja meg?
Nálunk működik az elszívó, illetve befújunk illatosítóval.
Segít az is, ha nem ülsz az anyag fölött sokáig, hanem egyből lehúzod, amint kijött. Ücsörögni aztán így is ráérsz.
De akkor az egész lakas illatosito szagu lesz.
En nem ertem miert nem tudtak regen ablakot rakni a wcre.
Regen nem volt budos a sz*r?
Annyira igenytelen es nem higienikus ez az egesz
"A ventillàtor vagy az elszivo ami vagy mukodik vagy nem de inkabb jobb leragasztani gondolom mert a szomszed sz*rszagat beviszi."
. Működik, és nem hoz be máshonnan szagot.
Egyébként idővel magától is elillan.
Az elszívó elszívja. Nem hoz be másoktól szagokat. Az nem csak egy luk, hanem egy ventillált közeg, irányítva van a légáramlás, szóval nem tud akárhova menni a szag.
És ja, ne ülj fölötte 40 perceket és meg van oldva a dolog.
Mondjuk én téglában lakok, nem panelben, de itt van szellőzőnyílás, ott szellőzik ki. A szarszag a szomszédból nem szokott átjönni, max. néha egy kis kajaszag, de az nem gáz, jó illata szokott lenni.
Ha nem olyan vécéd van, amelyikben üldögél a kaki, hanem egyből a vízbe tottyan, akkor nem fog szaglani sem.
"De akkor az egész lakas illatosito szagu lesz."
Pfff...és az miért baj?! Nem jobb, mint a kakaszag? Egyébként be kéne zárni a retyóajtót utána rögtön, és akkor bent marad az illatosítószag is, nem lesz olyan az egész lakás. Ne legyél már ennyire lükepék. :D
Mondjuk olyanoknál szokott általában szrszag lenni, akiknek hobbija félórát ülni a produktum felett. Na AZ az undorító - mellesleg tahóság is.
Kitolod, lehúzod, megtörlöd a sgged, lehúzod a papírt, kész. Nincsen szag meg semmi.
Ha működik a központi elszívó akkor teljesen jó minden. Szagok ellen lehet beépíteni filléres visszacsapó szelepet ami nem engedi visszaáramlani a levegőt.
Nálam legnagyobb gond az, hogy annyira szív, hogy konkrétan a szomszédok szagait hozza át. Az alattam lakó néni mondjuk büszkén mesélte, hogy ő azt rég eltömte, hát remek. Közös képviselő nem csinál semmit a sajnálkozások kívül.
Volt már, hogy tömény szarszagra értem haza, de volt már kuka szag, kaja szag, minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!