A régi 50-60 éves lépcsőházakban miért van ez a tipikus nyugdíjas szag?
Figyelt kérdés
Nem a lakásban, hanem már lent a bejárati ajtónál!2020. dec. 30. 12:41
1/11 anonim válasza:
Az öregségnek is van szaga. Be issza magát mindenhova és nagyon büdös. Átérzem a helyzeted koma.
2/11 anonim válasza:
"nyugdíjjas szag" 😁. Ez annyira jó. Engem is mindig foglalkoztatott a kérdés, de csak tipp. Szerintem azért, mert nyugdíjjasok lakják, van jellegzetes szaguk, a használati tárgyaiktól, szedett gyógyszereiktől is ugye más a kipárolgásuk szaga, állandó főzéstől, és a falak ezt beveszik ezt a szagot.
3/11 anonim válasza:
Talán nincs eléggé szellõztetve.
4/11 anonim válasza:
Én is a szellőztetés hiányára tippelek.
Gondolom Domestos-szal mosnak fel, de azt is ezer éves ronggyal. Szóval dohos szag van inkább. Sok öregnél is ezt érezheted.
5/11 anonim válasza:
Nekem az a tipikus lépcsőház szag lehet mást jelent, mint neked.
Én úgy vettem észre, hogy az ilyen régi téglaházak lépcsőházában valamivel keveredett, dohányszag érezhető.
6/11 anonim válasza:
3. Nem tudom mit kell úgy megsértődni meg lepontozgatni? Teljesen normális egyszerű hétköznapi kérdést tett fel a kérdező, amire értelmes válaszokat kapott eddig. Akkor neked meg most mi a bajod?
7/11 anonim válasza:
Nem megfelelő takarítás, az idősek sem bírnak már annyit, felhalmoznak dolgokat, dohosak a pincék, stb.
8/11 anonim válasza:
Mert az öregek büdösek . Ennyi :D
9/11 anonim válasza:
8# Ezt eddig is tudtuk. De az okát keressük. Ötlet esetleg?
10/11 anonim válasza:
Szerintem azért van a lépcsőházaknak nyugdíjas szaguk, mert sok nyugdíjas jár-kel, sokszor nyitják a lakásuk ajtaját, és kijut onnan a szag. A lakásuknak van ilyen jellegzetes szaguk, és onnan jut ki a lépcsőházba is. Hogy a lakásuknak miért van ilyen szaguk, azt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!