Kollégiumban veszettül horkol a szobatársam!?
Nos, az a helyzet all fent, hogy mar a sulikezdes ota egy szobaba alszok ezzel a csajjal, eddig minden oke volt, csak hogy ma este megallas nelkul horkolt, de konkretan ferfiakat megszegyenito hangossagban. Hajnali 3 ota vagyok fennt, miatta, es hat nyilvan nem tetszik nekem a dolog.
Ket orat forgolodtam, majd 5kor elkezdtem keszulodni, mert hat ha mar elbas.zta az en alvasom, akkor legyek tevekeny, az asztalomnal felkapcsoltam a kis asztali lampam es lattam, hogy felebredt, mert rosszallo pillantasokat vetett felem. Nyuszim, te miattad vagyok fennt, megis mit gondoltal, majd 5 orat az agyban forgolodva hallgatom a horkolasod?
Mit tudnek csinalni ilyen helyzetben?
Éljen a passzív-agresszív konfliktuskezelés...
Volt nekem is olyan szobatársam, aki úgy horkolt, mint egy varacskos disznó.
Egy-két nap múlva mondtam neki, megbeszéltük, hogy nyugodtan lökjem oldalba/keltsem fel, sajnálja.
Nálad csak a megbeszélés rész maradt ki eddig, esetleg megpróbálkozhatsz ezzel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!