Társasházban ha működik egy vállalkozás az egyik lakásban és ott a takarító személyzet rendszeresen hajnali 4 óra 50 perckor kezd?
Rendszeresen hajnalban 4 óra 50 perckor kezdik azzal hogy a helyiségben lévő bútorokat "dobálják" azaz odébb pakolják - porszívózás - és utána visszadobálása a súlyos, nehéz ülőgarnitúráknak, foteleknek stb. a helyükre. Mindez 1 órát vesz igénybe amely tevékenység nyilvánvalóan az alattuk lakóknak kiborító.
Mit kell ez esetben tenni?
Vagy ez teljesen természetes egy társasházban?
20# pontosan. 🤦♂️
Sajnálom.
25 Megtennéd hogy elhúzol innen és nem rontod a levegőt a teljesen irreleváns kötekedő magatartásoddal?
Kognitív képességed siralmas, felesleges ide irogatnod.
Majd esetleg akkor, ha válaszolsz arra, amit kérdeztem.
Addig itt fogom rontani a levegőt!
6# Köszönöm még egyszer a tippet, megnéztem igen itt is ki van függesztve ugyanezekkel az időpontokkal.
Utananéztem a jogszabályoknak.
Beszélni fogok a tulajjal és ha nem változik, akkor értesíteni fogom a hatóságokat.
Még egyszer köszönöm hogy felhívtad rá a figyelmemet!
25# Te h*lye vagy, nem is kérdeztél semmi értelmeset.
Nyugodtan időzhetsz itt ha jól esik 😅 kívánom hogy ez legyen a legnagyobb örömed az életedben!
Takarítottam társasházban lévő vállalkozás emeleti irodáját. Elképzelésem sincs mit hallgatsz, mert nem rendeztem át sose a helyet. Porszívózás, felmosás, törölgetés volt a fő munka, asztalok voltak, szekrények a fal mellett meg pár szék. A szekrényeket értelemszerűen nem mozgatta, csak évi 1 alkalommal hétvégén mikor nagytakarítás volt. A székek közül volt 3 gurulós, de azt csak félretoltam vagy 50 centit, megcsináltam alatta amit kell majd vissza. A sima széket is csak kihúztam és betoltam 4 db volt. Az asztalok is csak évi 1x mozdultak.
Esetleg annyit tudsz tenni, hogy szólsz az irodába, hogy zavar a hajnali takarítás, tegyék át az időpontot.
Igen, csak azt nehezményezem, hogy nem mered leírni, hogy mi a szituáció, mert az illetékes magára ismer szerinted.
De az nem lesz probléma, ha valahol bejelented?
Akkor nem ismer magára?
Nem érted, hogy mi a problémám?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!