Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Társasházban ha működik egy...

Társasházban ha működik egy vállalkozás az egyik lakásban és ott a takarító személyzet rendszeresen hajnali 4 óra 50 perckor kezd?

Figyelt kérdés

Rendszeresen hajnalban 4 óra 50 perckor kezdik azzal hogy a helyiségben lévő bútorokat "dobálják" azaz odébb pakolják - porszívózás - és utána visszadobálása a súlyos, nehéz ülőgarnitúráknak, foteleknek stb. a helyükre. Mindez 1 órát vesz igénybe amely tevékenység nyilvánvalóan az alattuk lakóknak kiborító.

Mit kell ez esetben tenni?

Vagy ez teljesen természetes egy társasházban?

#társasház, vállalkozás, zaj
2022. szept. 20. 18:29
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

20# pontosan. 🤦‍♂️

Sajnálom.

2022. szept. 21. 10:58
 22/31 anonim ***** válasza:
Én téged sajnállak.
2022. szept. 21. 11:17
 23/31 anonim ***** válasza:
Megcáfolják a kérdező hülyeségét, amire ő csak személyeskedéssel tud reagálni.
2022. szept. 21. 22:22
 24/31 A kérdező kommentje:

25 Megtennéd hogy elhúzol innen és nem rontod a levegőt a teljesen irreleváns kötekedő magatartásoddal?

Kognitív képességed siralmas, felesleges ide irogatnod.

2022. szept. 21. 22:42
 25/31 anonim ***** válasza:

Majd esetleg akkor, ha válaszolsz arra, amit kérdeztem.

Addig itt fogom rontani a levegőt!

2022. szept. 21. 22:46
 26/31 A kérdező kommentje:

6# Köszönöm még egyszer a tippet, megnéztem igen itt is ki van függesztve ugyanezekkel az időpontokkal.

Utananéztem a jogszabályoknak.

Beszélni fogok a tulajjal és ha nem változik, akkor értesíteni fogom a hatóságokat.

Még egyszer köszönöm hogy felhívtad rá a figyelmemet!

2022. szept. 22. 06:05
 27/31 A kérdező kommentje:

25# Te h*lye vagy, nem is kérdeztél semmi értelmeset.

Nyugodtan időzhetsz itt ha jól esik 😅 kívánom hogy ez legyen a legnagyobb örömed az életedben!

2022. szept. 22. 06:06
 28/31 anonim ***** válasza:

Takarítottam társasházban lévő vállalkozás emeleti irodáját. Elképzelésem sincs mit hallgatsz, mert nem rendeztem át sose a helyet. Porszívózás, felmosás, törölgetés volt a fő munka, asztalok voltak, szekrények a fal mellett meg pár szék. A szekrényeket értelemszerűen nem mozgatta, csak évi 1 alkalommal hétvégén mikor nagytakarítás volt. A székek közül volt 3 gurulós, de azt csak félretoltam vagy 50 centit, megcsináltam alatta amit kell majd vissza. A sima széket is csak kihúztam és betoltam 4 db volt. Az asztalok is csak évi 1x mozdultak.

Esetleg annyit tudsz tenni, hogy szólsz az irodába, hogy zavar a hajnali takarítás, tegyék át az időpontot.

2022. szept. 22. 07:42
 29/31 A kérdező kommentje:
28# Ez nem iroda. De köszönöm! 🙂
2022. szept. 22. 08:14
 30/31 anonim ***** válasza:

Igen, csak azt nehezményezem, hogy nem mered leírni, hogy mi a szituáció, mert az illetékes magára ismer szerinted.

De az nem lesz probléma, ha valahol bejelented?

Akkor nem ismer magára?

Nem érted, hogy mi a problémám?

2022. szept. 22. 09:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!