Társasházban ha működik egy vállalkozás az egyik lakásban és ott a takarító személyzet rendszeresen hajnali 4 óra 50 perckor kezd?
Rendszeresen hajnalban 4 óra 50 perckor kezdik azzal hogy a helyiségben lévő bútorokat "dobálják" azaz odébb pakolják - porszívózás - és utána visszadobálása a súlyos, nehéz ülőgarnitúráknak, foteleknek stb. a helyükre. Mindez 1 órát vesz igénybe amely tevékenység nyilvánvalóan az alattuk lakóknak kiborító.
Mit kell ez esetben tenni?
Vagy ez teljesen természetes egy társasházban?
Ne haragudj, de kizárt dolognak tartom, hogy egy emeleti, társasházi lakásban lenne olyan vállalkozás, ami komoly méretű berendezések és bútorok napi tologatását igényli és kapott telephelyengedélyt
Milyen vállalkozás ez? Mi a tevékenysége?
Nem szeretném elárulni mert nem akarok kavarást ha magára ismer esetleg.
Igazad van én is erre gondoltam ma hogy ki fogom deríteni hogy milyen engedélye van
Hidd el hogy létezik ilyen vállalkozás, nagyon is! (ilyen szakma amik ilyen berendezéseket alkalmaz)
De csak egy gyenge példa, mondjuk ha masszőr lenne 10 asztallal és azok alatt, körül a takarítónő dolgozna naponta és eltologatná őket. (de ezek súlyosabb bútorok)
Félsz, hogy magára ismer?
Akkor minek tetted fel a kérdést. A társasházban hogy fogsz szólni? Ott nem ismer magára?
Felesleges kötekedés?
13. válaszodat tökéletesen megcáfoltam.
Erre csak ennyit tudsz írni.
18 Eleve értelmetlen ez amit írsz :" A társasházban hogy fogsz szólni? Ott nem ismer magára?"
Mit gondolsz, kiállok a társasház udvarára és felkiabálok neki?
Nyilván vagy személyesen vagy jogi lehetőségekkel élve.
Szerintem hagyd ezt a témát, nem neked való.
Értem.
Ha itt leírod a konkrét szituációt, akkor magára ismer, mert biztosan olvassa ezt az oldalt.
De ha bármilyen bejelentést teszel a közösképviselőnél, önkormámyzatnál vagy bárhol, akkor nem ismer magára.
Igazad van, én vagyok a hülye, nem pedig te!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!