Itt valami mozgásérzékelő vagy vadkamera lehet?
Gyakran sétálok a határban, van egy megszokott útvonalam. Viszont észre vettem, hogy az egyik dülőúton ha egy adott szakaszon sétálok szinte mindig hallok egy nagyon magas frekvenciájú, éppen hogy csak hallható kb 1 másodperces sípolást és mindig ugyanott. Mindkét oldalon bokros hegyoldal, de szabad szemmel semmit sem látni.
Lehet hogy valami érzékelő vagy vadkamera van ott és annak van olyan hangja? Épület nincs a közelben.
Nem vadkamera. Ez vadriasztó. Legrosszabb mikor kertvárosba vesznek ilyet öreg szottyadékok a nyestek rágcsálók ellen (beköltöznek autóba, elrágják a kábeleket)
Ugye idősek nem hallják, mert a korral romlik a hallás. Normális embert viszont az őrületbe kergetik a hülye sípolásukkal. És még a vadakat sem ijeszti el igazán...
Amúgy most megint arra jártam, mikor elhaladtam tőle kb 10 méterre erősebben hallottam azt a sípoló hangot és láttam hogy egy fehér led erősen villan egyet. Kb vadkamera méretű dolog volt.
Vadriasztó vagy mégis kamera?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!