Hajléktalan akarok lenni, ilyen sátrat hol lehet venni?
"Hajléktalan akarok lenni" 🤣😂😅🤣😂
Az igazi hardcore hajléktalanoknak még sátra, meg lakókocsija sincsen. Ahhoz nem kell még hónapokig robotolni, hogy semmid se legyen, most azonnal abbahagyhatnád a munkát. :D Milyen hajléktalan már az, aki drága sátrakban meg lakókocsikban lakik? Elitista, luxus hajléktalan? :)
ha nem dolgozol, de a "farmi élet" sem szimp, miből fogsz megélni? mit fogsz enni és mivel fogsz fűteni télen?
egyáltalán mi az életcélod? mit szeretnél elérni?
megkérdezhetem, hány éves vagy?
#18 Ha látnád a sátrat, fával. Majd vágok/szerzek, a kaja meg jó kérdés, valahogyan összekaparok annyit rá.
Nincs életcélom, igazából a korai halál. Nem vagyok kompatibilis ezzel a világgal. 22 éves vagyok.
Hát ember, mintha csak magamat olvasnám. Mondjuk én külföldön lennék hajléktalan egy barlangban. Már jártam is ott. Szóval esetleg írhatsz is, ha nyitott vagy ilyesmire.
Ilyen drága sátorra nem költenék viszont, mert felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!