4éve költöztem a párommal egy 2ezer fős faluba. A mellettünk lakó szomszéd konyhaablaka pont a mi udvarunkra néz. És ma kivittem a szemetet mikor a szomszédasszony meglátott és rögtön be is csukta az ablakot.
Lehet én vagyok bolond, ha találkozunk köszönünk egymásnak és mindig megkérdezi dolgozom e ?
Nem tudom miért. Ha valaki délután 2kor megy a boltba az nem dolgozik?
Még 2020 áprilisában történt húsvétvasárnap, csak ekkor tudott itthon lenni a párom az ünnepkor és délután láncfűrésszel felvágott 1köbméter fát, még nem is végzett de már nálunk volt a rendőrség, hogy miért dobálja fával a szomszéd ablakát. (Kiderült a gyerekük nem tudott aludni a zajtól és kihívta a rendőrséget) nem lett semmi gond, a rendőr megmondta fejezzük be a favágást nyugodtan. Azóta csak köszönöviszony van.
Más is van így a szomszédjával?
2022. szept. 12. 15:43
1/10 anonim válasza:
Sose értettem, hogy felnőtt emberek hogy képesek ilyen gyerekesen viselkedni.
2022. szept. 12. 15:48
2/10 anonim válasza:
Nem reagálod túl, a szomszédod egy köcsög.
2022. szept. 12. 15:51
3/10 anonim válasza:
Németországban és Svájcban(de lehet hogy a többi nyugati országban is) biztos hogy kihívnák a szomszédok a rendőröket ha vasárnap(főleg húsvétkor) nekiállna valaki fűrésszel zajongani.
2022. szept. 12. 15:56
4/10 anonim válasza:
Megkérdezi, te meg rámosolyogsz és továbbmész.
Miéirt kéne megfelelned bárki idegennek. ????
2022. szept. 12. 15:56
5/10 anonim válasza:
Nem, ezeket a dolgokat nem így kell megoldani.
Bár én ünnepnapon nem zajolnék sokat.
Egyébként most végül is a szomszéd hívta ki a rendőrséget, vagy a gyerekük?
2022. szept. 12. 15:57
6/10 anonim válasza:
Nekem a fürdőszoba, konyha ablakok a hátsó kertre néznek. A 2 telek között csak drótkerítés van. Mindig kukkolnak ha kint vagyok a kertben. Kiülnek kerti székekre és néznek. Ha főzök, néznek. Mostanában rászoktam hogy pucéran főzök, a fürdőszobában is kinyitom az ablakot nyugodtan és nézzenek. Gyakran kint voltak gyerekkel és csapatostól lestek, mióta pucérkodok kevesebbet bámészkodnak. Beálltam az ablakba, lehajoltam és lathatták a segglyukam. Helikoptereztem is.
2022. szept. 12. 16:23
7/10 anonim válasza:
Mindenhol érzékeny téma a szomszéddal való viszony. Mindenkinek máshol van a diszkréció határa. Pl nekem zavaró volt mikor a pesti lakás után vidéki házba költözve, a szomszédasszony mindig bikiniben tett-vett az udvarukon (nem volt még normális kerítés köztünk akkor). Abban teljesen egyetértek veled, Hogy fura Hogy mindig kérdezi, dolgozol-e. Indiszkrét, nem sok köze van hozzá.
2022. szept. 12. 16:28
8/10 anonim válasza:
Sose beszéltetek semmi ebéd vacsi nem volt?
2022. szept. 12. 18:19
9/10 anonim válasza:
Miért köszönsz neki még?
2022. szept. 13. 07:59
10/10 anonim válasza:
Nem értem, minek kellett már egyből rendőrt hívni akkoriba, miért nem ment át és megkérni amúgy elsőnek?xd
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!