Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Túlreagálom a szomszédomat?

Túlreagálom a szomszédomat?

Figyelt kérdés

4éve költöztem a párommal egy 2ezer fős faluba. A mellettünk lakó szomszéd konyhaablaka pont a mi udvarunkra néz. És ma kivittem a szemetet mikor a szomszédasszony meglátott és rögtön be is csukta az ablakot.

Lehet én vagyok bolond, ha találkozunk köszönünk egymásnak és mindig megkérdezi dolgozom e ?

Nem tudom miért. Ha valaki délután 2kor megy a boltba az nem dolgozik?

Még 2020 áprilisában történt húsvétvasárnap, csak ekkor tudott itthon lenni a párom az ünnepkor és délután láncfűrésszel felvágott 1köbméter fát, még nem is végzett de már nálunk volt a rendőrség, hogy miért dobálja fával a szomszéd ablakát. (Kiderült a gyerekük nem tudott aludni a zajtól és kihívta a rendőrséget) nem lett semmi gond, a rendőr megmondta fejezzük be a favágást nyugodtan. Azóta csak köszönöviszony van.

Más is van így a szomszédjával?

2022. szept. 12. 15:43
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Sose értettem, hogy felnőtt emberek hogy képesek ilyen gyerekesen viselkedni.
2022. szept. 12. 15:48
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem reagálod túl, a szomszédod egy köcsög.
2022. szept. 12. 15:51
 3/10 anonim ***** válasza:
68%
Németországban és Svájcban(de lehet hogy a többi nyugati országban is) biztos hogy kihívnák a szomszédok a rendőröket ha vasárnap(főleg húsvétkor) nekiállna valaki fűrésszel zajongani.
2022. szept. 12. 15:56
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Megkérdezi, te meg rámosolyogsz és továbbmész.

Miéirt kéne megfelelned bárki idegennek. ????

2022. szept. 12. 15:56
 5/10 anonim ***** válasza:
81%

Nem, ezeket a dolgokat nem így kell megoldani.

Bár én ünnepnapon nem zajolnék sokat.

Egyébként most végül is a szomszéd hívta ki a rendőrséget, vagy a gyerekük?

2022. szept. 12. 15:57
 6/10 anonim ***** válasza:
37%
Nekem a fürdőszoba, konyha ablakok a hátsó kertre néznek. A 2 telek között csak drótkerítés van. Mindig kukkolnak ha kint vagyok a kertben. Kiülnek kerti székekre és néznek. Ha főzök, néznek. Mostanában rászoktam hogy pucéran főzök, a fürdőszobában is kinyitom az ablakot nyugodtan és nézzenek. Gyakran kint voltak gyerekkel és csapatostól lestek, mióta pucérkodok kevesebbet bámészkodnak. Beálltam az ablakba, lehajoltam és lathatták a segglyukam. Helikoptereztem is.
2022. szept. 12. 16:23
 7/10 anonim ***** válasza:
75%
Mindenhol érzékeny téma a szomszéddal való viszony. Mindenkinek máshol van a diszkréció határa. Pl nekem zavaró volt mikor a pesti lakás után vidéki házba költözve, a szomszédasszony mindig bikiniben tett-vett az udvarukon (nem volt még normális kerítés köztünk akkor). Abban teljesen egyetértek veled, Hogy fura Hogy mindig kérdezi, dolgozol-e. Indiszkrét, nem sok köze van hozzá.
2022. szept. 12. 16:28
 8/10 anonim ***** válasza:
Sose beszéltetek semmi ebéd vacsi nem volt?
2022. szept. 12. 18:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Miért köszönsz neki még?
2022. szept. 13. 07:59
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem értem, minek kellett már egyből rendőrt hívni akkoriba, miért nem ment át és megkérni amúgy elsőnek?xd
2022. szept. 15. 02:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!