Ezért megszólhatnak vagy bejelenthetnek önkormányzaton?
A gondom az, hogy megvagyok csúszva a fű lenyírásával. Kb bokáig ér a fű és pont sarokházban lakom a faluban egy útkereszteződésben. A ház oldalánál a fűben gaznövények is vannak és ha az ember elugrik mondjuk a boltba pont látja milyen gaz van és hogy nincs levágva a fű.
Reggel 6tól este 6ig dolgozom, most túlórázom és hétvégén a tesómékhoz megyek segíteni házépítésben,már 2hónapja megígértem. Ezért csak jövő hét szombaton tudom levágni fűkaszával. Ez gond? Félek hogy bejelentenek az önkormányzatra
A fűben lévő gazok is csak bokáig érnek? Vagy azok már térdmagasságúak...? Mert ez probléma lehet..
Bokáig érő fű semmilyen szabályt nem sért szerintem... SEhol nincs előírva, hogy max. 2.5 cm-es lehet a fű.
Bokáig érő fű? Még jó is, hogy nem nyírtad le eddig, mert ha levágtad volna, kiégett volna a fszba.
A bokáig érő fű teljesen okés, egyáltalán nem sietős sehova. Ha valakinek nem tetszik, jöjjön be és nírja le maga.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!