Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mi volt a legdurvább dolog,...

Mi volt a legdurvább dolog, amit láttatok/hallottatok a szomszédból?

Figyelt kérdés

Nekem: A szomszédunkban lakik egy idős nyugdíjas házaspár és néha szoktuk hallani, hogy veszekednek, kiabálnak, de nem nagyon foglalkoztunk vele a párommal, mert hát mások is szoktak veszekedni.

Viszont pár napja megint hallottam, hogy veszekednek és egyszer csak mintha zokogást hallottam volna, ott füleltem egy darabig, mert nem tudtam eldönteni, a távolból hallok valami mást, vagy tényleg sír valaki. Utána megint kiabálni kezdtek és hallottam, ahogy a feleség sírva mondja a férjének, hogy "Megütöttél", az meg valami olyasmit ordibált neki, hogy "Mert már ütni kell a pofádat, te szemétláda! Szét kell verni a fejedet, mert....(és ezután nem értettem, mit mondott)!!" Ezután 1-2 percig még hallottam, hogy a néni ott zokog, a férje meg szidja, utána csend lett.

Valamiért nagyon megrázott ez, hogy így fültanúja voltam egy családon belüli erőszaknak, mint írtam, néha hallottuk őket ezelőtt veszekedni, de gondolom több évtized együttélés után természetes, ha két ember kezd egy kicsit egymás agyára menni, meg eddig még sose hallottuk őket verekedni. Nyáron gyakran kint voltak az udvarukon és hallottam, hogy beszélgetnek, szóval nem úgy tűnt, mintha utálnák egymást. Mostanában sokszor eszembe jut, hogy vajon most emelt kezet először a bácsi a feleségére, vagy már régebben is előfordult? Ha most történt először, lehet, kezd szellemileg a férj leépülni és ezért lett agresszív?

Nektek mi volt a legdurvább, legmegrázóbb dolog, amit láttatok/hallottatok a szomszédból?

2022. aug. 28. 15:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
87%
Volt egy alkesz szomszédom, aki bebaszcsizva boxzsáknak tekintette a családját.
2022. aug. 28. 21:22
 12/16 anonim ***** válasza:
95%

Egy este olyan 9 körül szomszéd csak sikított, üvöltött segítségért. Egy idő után egyre többen kinéztünk szomszédok, hogy mi a fene lehet? Volt aki be is csengetett hozzá. De továbbra is csak valahonnan bentről jött a keserves segítségért sikítozás. Már készültünk a rendőrséget hívni. Mire a csaj anyja végre hazaért és kiderült, hogy az egész cirkusz egy nyomorult pók miatt volt.

Pár éve lakott itt egy "indián" család, a földszinten. Egy ideig csak egy fiatal nő lakott itt az ovis korú kislányával, majd egyre több "testvérrel" osztotta meg egyszobás albérletét. Jött az apuka, a nagypapa és ilyen olyan férfi egyedek...a bejárati ajtó általában tárva nyitva volt, így mindenki mindent látott hallott, ha nem is akarta...

A cirkuszok folyamatosak voltak. Csaj üvölt, férje üvölt, férfi vendég üvölt, gyerek éjjel nappal üvölt, időnként verekedtek is, általában fojtogatták egymást, vagy a másik fejét verdesték a gardróbszekrénybe. Ha úgy tartotta kedvük, a ház előtti padon aludtak. Éjszaka általában a ház előtt énekeltek és körbehugyozták a falat.

Végül aztán egy nagyobb szabású ingyencirkusz után kijött a TEK. És végre kidobták az albibol őket.

Képzelhetitek, milyen hangerővel éltek, ha a negyedik emeleten is folyamat hallottam ahogy zajlik náluk a földszinten az élet.

2022. aug. 28. 22:31
 13/16 anonim ***** válasza:
92%

Nyitott ablaknál szex, de nagyon durván, a csaj kb sikítozott, meg nyögött, csináld, ajjh ez jó, még még, mindjárt elmegyek... stb. Mindezt nyáron, amikor az emberek a kertben vannak :D

Igazából nem tudtuk eldönteni hogy ennyire jó a nőnek, vagy ennyire szr, hogy így kompenzál, de vicces volt.

2022. aug. 29. 15:09
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanaz a szomszéd: egyik koratavaszi délután kva sok rendőrautó meg egy kommandós egység megáll az utcán, majd hívják az állatorvost, hogy lője le (altatóval) a tag "harci kutyáját" (amúgy senkit nem bántott, de nem lehet nyomozást folytatni, ha ott a böhöm dög).

Állatorvos, kijön, pisztollyal altat, majd bezúgnak a kommandósok... még éjszaka is ott voltak, helyszíneltek, felásták a kertet, a garázst szétszedték, mindent.

Majd három hétre rá találkozunk a csajjal (aki szexelt), hogy XY hol van, mert három hete nem láttuk.

Csaj: a Maldív-szigeteken nyaral, ő pedig a nagy kutyával együtt elköltözik.

Öhm, ja, nyaral... persze. Vagy ötéven keresztül "nyaralt".

2022. aug. 29. 15:14
 15/16 anonim ***** válasza:
80%

A szomszéd srác (18 év körüli) táncolt a birkáiknak. Megállt az óljuk előtt és táncikált.

Egyszer az anyjával enyelegtek. Cirógatták egymást mint a szerelmesek.

Előző lakhelyemen

Kitargyalták milyen az anál (férfiak).

"Hol voltal hogy nyaljam meg a zacskód?" "mi van te, megszexuálom a szádat" meg hasonló szöveg anyától a fiának.

Rákapok a csecsedre/szopom a bimbód - férfi a nőnek

2022. aug. 29. 15:52
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Békásmegyer, 10 emeletes panel, harmincas szülők két kislánnyal az alattam lévő lakásban. Durván idegbeteg anyuka, mindenért, de tényleg mindenért ordenáré módon, artikulátlanul leüvöltötte a gyerekeket. Apuka szintén egy bugris primkó, ő napközben legalább dolgozott, de esténként és hétvégén ez is teli torokból üvöltözött. Másfél éves kislánynak: "Beragasztom azt a kib*szott szádat!" meg hasonló, nívós ordibálások. Csoda, hogy a másfél éves éjszaka rendszeresen felriadt és sírni kezdett? Általában olyankor is csak lekiabálták. Azt ugye mondanom sem kell, hogy folyamatos dübörgés, csapkodás, trappolás társult a hangoskodáshoz. Fb-on persze ők voltak a tökéletes álomcsalád. Gyomorforgatóak voltak, és iszonyúan sajnáltam a két kislányt. Jó korán megnyomorították a lelkivilágukat.

Jelenlegi felső szomszédok is igazi díszpéldányok. 40 körüli párocska, örökké itthon vannak, eszetlenül dübörögnek és üvöltöznek egymással. K*va anyázás és hasonló magasröptű megnyilvánulások. A faszi legalább napközben házon kívül van többnyire, de a nő a lábát ki nem teszi egész nap a lakásból. Ha meg mindkettő itthon van, akkor a plafon majd leszakad + ölik egymást. A tragikomikus az egészben, hogy a faszi apja egy tiszteletre méltó, intelligens, ismert újságíró és irodalmár, akinek én magam is nagy kedvelője vagyok. A fia meg egy bugris barom, az apjának a nyomába nem ér. Ez a házasságnak aligha nevezhető életforma meg, amit ezek ketten művelnek egymással, intő példa mindenkinek... Kib*szott állatkert a legtöbb társasház sajnos.

2022. aug. 31. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!