A bejárós dolgozóknak hány km a lélektani határ a lakóhelyük és a munkahelyük között?
Figyelt kérdés
Tekintve, hogy az agglomerációt Budapest belvárosától kb. 30-35 km-es sugarú körben számítják, ezek alapján lehet azt mondani, hogy ennél többet az emberek nem ingáznak ingáznak? Például Gödöllő még Budapest agglomerációjának számít, viszont Aszód már annyira nem.2022. aug. 19. 22:31
11/14 anonim válasza:
Nekem most nincs tíz perc a bejárás de ha váltanék akkor kb 30 percet vállalnék be,max 45-öt ha nagyon jó ajánlatot kapok.
1 évig jártam céges busszal 55km-ről de közelebb költöztem mert alig volt időm otthon.Ki lehet bírni mert 1 óra alatt megvolt az út(kihalt országút) és ingyenes de már untam.
12/14 anonim válasza:
Kinek mi. Ismerősömnek 2 óra oda és 2 óra vissza, minden nap. (De már baromira unja).
13/14 anonim válasza:
Én időben határozom meg, nem km-ben. Lehet 200 km is ha 1 óra alatt ott vagyok. Legutóbbi munkahelyemre 1óra alatt odaértem ajtótól ajtóig. Ennél többet nem nagyon vagyok hajlandó menni. Ezt is úgy, a nagy részét vonaton, átszállás nélkül.
14/14 anonim válasza:
Autópályákon oda-vissza 70km volt.
Most rosszabb mert csúcsidőben járok tömegközlekedéssel ami kb.1.5 óra, oda-vissza 3.
Nem is tudom miért csinálom. Nyártól váltani fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!