Mondjam el vagy csináljak úgy mintha semmi nem történt volna?
Pár napja történt...jó szomszéd viszonyban vagyok egy velem egykorú házaspárral. A feleséggel sokat beszélünk, most 2 éves a gyerekük. Én egyedülálló vagyok két kamasszal.
A férje dohányzik, egyik este rám írt, hogy nem e megyek ki vele cigizni. Ez éjfél előtt pár perccel volt, nem sokkal azelőtt fejrztem be a melót, készültem fürdeni, de még fboztam előtte. Rögtön kérdeztem hogy van e valami baj. Azt mondta nem, csak a felesége elment bulizni, gyerek alszik, ő meg társaságra vágyik. Ki se akartam menni, de gondoltam egy cigiből nem lesz baj. Nem idegennel megyek ki, hanem egy jó fej szomszéddal, mint máskor is.
De mégis furcsán éreztem magam közben. Tök sötétben kint dohányoztunk, közbe mutogatta nekem a csillagokat, és hátulról átkarolt és mutatta a göncölszekeret. Nagyon rossz érzés volt és ki is jöttem az öleléséből. Erre mondta menjek be hozzá, jo szomszédok vagyunk. Megköszöntem, és haza jöttem. Ő vegigbámult, nem mozdult.
Ez egy iszonyat kellemetlen dolgog volt, teljesen hátsó szándék nélkül mentem oda.
A feleségével nagyon jóba vagyok, de most ezt mondjam el neki? Végül is semmi nem történt. De ezzel nem vagyok bunkó, ha csendben maradok?
Mi ilyenkor a jó döntés?
Mélyen hallgass, és tartsd a 3 lépés távolságot a férfitól.
Én jártam így, szinte szó szerint, csak a feleség meglátott minket. Nem emlegette fel utána soha egy szóval sem, kb. úgy tett, mintha semmi sem történt volna, de a barátságunknak annyi lett (bár néha találkozunk). Bár eltelt kb. 10 év, nekem a mai napig rettentő kínos, főleg, hogy nem volt lehetőségem tisztázni a dolgot.
Én is jártam már így, a barátnőm apjával... Akinek felesége is van. Én is azonnal otthagytam amikor próbált atolelni.
Soha nem mondtam el senkinek, a barátnőmnek sem. Azóta ha nagy ritkán találkozunk, úgy csinál a papa, mintha soha nem történt volna semmi.
Tartsd magadban és kerüld el őket.
A hármasnak igaza van! semmiképp nem jönnél ki belőle jól!
De vannak enné cifrább dolgok is..
Az én esetemben egy ismerős jegyespár férfi tagja próbálkozott be egy ittasabb pillanatában.
........Úgy hogy én is férfi vagyok!!..
Gondolta mivel nincs barátnőm egy ideje hát biztos.....
Tévedett..
Azóta igyekszem őket kerülni..
Nem mellesleg egy egész jó haverság ment ezzel tönkre.
Szerintem se mondd el neki, mert tuti csak az lenne belőle, hogy a csávó ellened fordítaná a dolgot és úgy adná elő, hogy ő csak kedves akart lenni, meg barátkozni próbált, stb., te meg biztos vonzódsz hozzá és belemagyarázod, hogy flörtölni próbált veled. És így végül a feleség is csak rád haragudna meg.
A helyedben én is tartanám vele a távolságot a továbbiakban.
Menj ki, hívd ki a feleségét, öleld át, és mutasd meg neki a csillagképeket.
A válaszom komoly. A feleség reakciójából minden kiderül, ha náluk ez normális, akkor úgy fog reagálni, ha feszeng, vagy nem érti, mi van, akkor van náluk valami gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!