Eleg nagy faluban elek,es van egy kissebb jatszoter az utca sarkon egy tok jo paddal.A baratokkal ismerosokkel ide szoktunk kijarni beszelgetni,iszogatni,cigizni meg ilyesmi.Van egy fiu tarsasag akik allandoan szemetelnek.Itt hagyjak a chipses zacskot pedig van szemetes egy meterre.A padot is gyujtogattak mar,meggyujtottak a snack zacskokat ami raegett a padra,egy kissebb lyuk is van.Leszaggadtak a hintat tobbszor is.Mostmar az uveget is szettorik a kuka melletti villanyoszlopon.A jatszoter nem allami fennt tartasu (vagy nem tudom a pontos nevet),hanem az itt lakok dobtak ossze sajat penzbol.Ismerem a tarsasag tagjait viszont nem szeretnem oket fejelenteni vagy hasonlo,nem akarom nagy dobra verni,foleg hogy kis koruak es bizonyitek sincs.Korabban hagytunk nekik egy uzenet az egetes utan hogy ne rongaljak a padot de nem igazan hasznalt ezek szerint.Esetleg tegyunk ki egy rendes felszolitast h rendeltetes szeruen hasznaljak a jatszoteret,ne szemeteljenek ...?Ami komolyabb,hivatalosabbnak tunik.Szemelyesen nem szoktam veluk talalkozni de amugyse mennek vele sokra sztem lesz@rnak ha szolnek nekik.
2022. aug. 5. 13:26
1/7 anonim válasza:
"Ismerem a tarsasag tagjait viszont nem szeretnem oket fejelenteni vagy hasonlo"
Akkor szépen kivonszolod magad és helyrehozod amit szétbarmoltak, minden alkalommal.
2022. aug. 5. 13:30
2/7 anonim válasza:
Szóljatok nekik személyesen, ha nem használ, akkor a szüleiknek.
Akik olyan barmok, hogy ilyeneket csinálnak, azokon semmiféle írásos nem segít.
(Amúgy ti sem rendeltetésszerűen használjátok a jászóteret, ha odajártok inni és cigizni. De ez nem szemrehányás részemről, amíg nem a kicsik előtt csináljátok és rendet hagytok magatok után, addig szerintem belefér.)
2022. aug. 5. 13:40
3/7 anonim válasza:
Pedig fel kéne
2022. aug. 5. 13:40
4/7 anonim válasza:
"de amugyse mennek vele sokra sztem lesz@rnak ha szolnek nekik."
Akkor szerinted ha kiírod, hogy 'Kérjük rendeltetésszerűen használni az eszközöket a játszótéren' feliratra megrettennek és minden probléma megoldódik...?
2022. aug. 5. 13:41
5/7 anonim válasza:
Amit kiraksz üzenetet, azt is felgyújtják, kb. ennyi lesz a reakciójuk.
2022. aug. 5. 15:55
6/7 anonim válasza:
Az ilyen kis buzíknak 2 nagy pofon adná a tudtukra, hogy miként kell viselkedni.
2022. aug. 5. 15:57
7/7 A kérdező kommentje:
1# Elég sokszor takarítottunk már utánnuk,kezd unalmas lenni mert nem vagyok takarítószolgalat:)
2# Lehet egy probat megerne,de sztem a nevtelen figyelmeztetes hatasosabb lenne ha szoba mondod nekik leszarjak.Egyepkent van kulon hamutalunk,es akkor iszunk ott mikor gyerekek sincsenek,a szemetet kidobjuk.
Nap soran az jutott meg eszembe h mi lenne ha szolnank az ott lakoknak (akik a jatszoteret keszitettek) hogy ha latjak oket akkor szoljanak mar nekik,mivel ok felnottek meg minden.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!