Városok, falvakban teljesen letarolták már a zöldet, hogy társasházakat húzzanak fel, mind dugig van, az árak az egekben, parkoló nincs, mindenki ott áll ahol tud, napközben az egész város dugóban van.
Igy is konkrétan felénk már teljesen élhetetlen az egész. Emlékszem még mikor Pestről hazajöttem, mekkora megváltás volt a sok zöld meg a kevesebb autó meg ember. Hát most már szinte ugyanaz van itt is...
2022. aug. 3. 20:43
12/20 Szolovjov válasza:
Én még nem is jártam soha a Dunántúlon. Nem is költöznék oda, mert nem engedjük át az életteret az invazív fajnak. Mondhatni tartjuk a frontot.
2022. aug. 3. 22:01
13/20 anonim válasza:
Bejártam az utóbbi időbe kb az ország 1/3-át és egy brazilt se láttam.
2022. aug. 3. 22:52
14/20 anonim válasza:
Sőt, miért nem költözünk mind Nyugat-Európába, ezerszer jobb ott.
2022. aug. 3. 23:38
15/20 anonim válasza:
Milyen gazdag Dunántúlról beszélsz kérdező?
Mert gyakorlatilag 1-2 élhetőbb városon és a nyaralóövezeteken kívül a Dunántúl 90%-a pont ugyanolyan putri, mint Kelet, ha nem rosszabb.
Dél-Dunántúl konkrétan okádék, Siófokon érdemes körbenézni amikor nincsen szezon, csak kokerók vannak az utcán.
Az élhető 10%-on meg senki nem tud ingatlant venni csak a felső 10 ezer.
2022. aug. 3. 23:42
16/20 anonim válasza:
Exem dunántúli volt, azta milyen fényűzés volt, el se hiszed, ja nem, nekem csak annyi tűnt fel, hogy az átlagmagasság nagyobb és ugyan olyan az emberek viselkedése is.
2022. aug. 4. 01:18
17/20 anonim válasza:
Dunántúlon se olyan jó. Pécsett is mindenki a szolgáltatásból egyetemistákból akar megélni, a nagy gyárakat kicsinálták. Tolna se a Kánaán. Dunántúlon is csak nyugati határ mellett jó.
2022. aug. 4. 07:20
18/20 anonim válasza:
A nyugati határvidék valóban élhetetlenné kezd válni, annyian jönnek ide.
2022. aug. 4. 12:06
19/20 anonim válasza:
Aki kemény, az falun lakik fideszes támogatással xd
2022. aug. 5. 14:50
20/20 anonim válasza:
Na mert aztán Nyugat-Magyarország maga a kánaán.
Pl Tatabánya. Még olyan putris nyomasztó helyet..
Dunántúlon is vannak "alkotások" ne élj illúzióban!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!