Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Miért vannak a városok mindenh...

Miért vannak a városok mindenhol Europába ocsmányul összetegelve, greffitizve és miért nem harcolnak ezellen a kormányok szigorú törvényekkel?

Figyelt kérdés
2022. júl. 30. 19:48
 1/2 anonim ***** válasza:

1) Ez nem igaz. Minden nagyvárosnak vannak gettó részei, ahol a graffiti nem érdelki az embereket, hanem inkább a közbiztonság.

2) Hatékonyan védekezni csak kamerával lehetne, nem állhat minden sarkon egy rendőr, de mivel ezek a csibészek a legtöbbször takarják az arcukat, így ez a módszer is kilőve. Úgy tudom Nyugat-Európában elég komoly bírságot kap, akit graffitizésen kapnak. Itthon szerintem szimplán csak le*arják a törvényhozók.

2022. júl. 30. 20:02
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
1 hete voltam Németországban, Kölnben. Töméntelen mennyiségű graffitit láttam mindenhol, szal már ott is tesznek rá. Viszont azt meg kell említeni, hogy amiket én láttam, azok többsége elég igényes volt, mondhatni művészi, nem az a primitív #felfújomaszignómatafalramertgizdavagyok féle.
2022. júl. 31. 23:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!