Jogosan szólt a szomszéd?
Mindketten tudjuk, hogy hogyan értette. Gyanítom, a kérdező azelőtt is tudta, hogy a szomjédjának joga van megszólalni, mielőtt ezt Te megosztottad volna velünk.
A kérdező a tartalmának a jogát kérdőjelezte meg, nem az egzisztenciájának a jogát.
De amúgy mindegy is, csak zavart ez a hülye válasz.
Ez is mutatja amúgy milyen ostoba jogrendszerünk van. Egy kis kupac sódert nem tárolhatsz 24 órára se a házad előtt mert megbüntetnek, de ha pl. egy buszmegállóba okádod részegen a gyomortartalmad korlátlan időre, majd otthagyod, azért senki se büntet meg. Bravó.
Aki meg ilyenért egy nap után felnyom, az ritka nagy surmó, függetlenül attól hogy jogos-e vagy sem. Maximum abban az esetben jogos, ha közvetlen veszélyt okoz, vagy pl. akadályozza a közlekedést (pl. elállja a kocsibejárót a teherautójával), minden egyéb esetben, ha csak az esztétikát zavarja, minimum 2-3 hetet várnék mielőtt szólok érte és utána még ugyanennyit mielőtt bejelentem.
Nincs mit megköszönni, igazából én semmiben sem segítettem. 😂
A szomszédot miért zavarja?
Most a ti portátok, vagy az önkormányzaté?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!