Titeket zavarna ha a szomszéd egész hétvégén üvöltetné a mulatós zenét?
Figyelt kérdés
Reggel 9-kor kezdi este 8-9 körül hagya abba esetleg pár órára abba hagyja. Kertes ház de így a kertbe se megyek be szívesen. Akárhova megyek a házban hallatszik olyan hangosan hallgatja. Néha hétköznap délután is bekapcsolja.
Ez csendháborításnak számít?
Hiába lett neki szólva
2022. júl. 16. 09:40
11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat megynugodtam hogy nem velem van a baj mivel a többi szomszédot nem zavarja mondjuk nem is dolgoznak :D
Az a baj hogy a szomszéd se dolgozik alkoholista szóval félek hogy bosszút áll a ha mondjuk rendőrt hívunk sajnos kinézem belőle.
De majd megpróbálunk megint szólni hátha lesz valami mert nagyon zavaró
2022. júl. 16. 12:48
12/17 Senior Séf válasza:
Korábbi lakóhelyemen volt ilyen szomszédom. Se szép szó, se durva lebaszás nem használt. Végük kiraktam két hangfalat, és ahányszor hangosabba szólt nála a zene, bekapcsoltam a Sors szimfóniáját. Hamar rájött, hogy élvezhetetlen kakofónia lesz a két zenéből.
13/17 anonim válasza:
Engem már pár óra is zavarna, nem hogy egész nap.. És igen, hívhatsz rá rendőrt.
14/17 A kérdező kommentje:
Remélem érdekli is a rendőröket legalább mert most is egész hétvégén ment a zene este fél 9-ig ki be kapcsolgatta 😔 Jó lenne egy nyugodt hétvége
2022. júl. 18. 12:40
15/17 anonim válasza:
Akkor is zavarna, ha szeretném a mulatóst. :D
16/17 anonim válasza:
Ha a szomszédom hasonló dolgot csinál általában valami jó brutál metál zenét kezdek el neki játszani és működni szokott a dolog.
17/17 anonim válasza:
Dobj bele egy tojást a postaládájába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!