A fölöttetek lakó szomszédtól milyen zajokat hallotok (többi lent)?
Most költöztünk új lakásba, ami 1 évig üresen állt. Az alattunk lakó öreg néni folyamatosan zajt hall tőlünk, ütemes kopogást.
Ha az ajtót bezárjuk és koppan, ha a széket eltolom a parkettán/járólapon, ha saját sulyánál bezáródik a szekrényajtó az lehallatszik az alsó szintre?
Vagy ha papucsban járok a parkettán és koppan az is lehallatszik?
A nénit még az is zavarja, ha késő este tusolunk, mert állítása szerint a víz hangját is hallja a csövekben (4 szintes tégla lakás).
Kisállatunk nincs,papa/mama/ 2 gyerek 10+ évesek.
Laktunk már több helyen is lakásban, de ilyen problémát még nem tapasztaltunk, arra kell gondolnunk, lehet a néninek a fejében van valami baj.
Felettem minden reggel es este butortologatas. A teljes lakast atrendezik. A 100 kg-os no rohangaszik ide oda minden nap munkaba indulas elott egy oran at.
Regen a gyerek a lakasban futkaroziott.
Semmiert se szolunk.
Az alattadlevo nyanyaval ne allj szoba. Hivja ki a rendorseget,azok majd leoltjak,h hulye!!!
Felettem lakó szomszédok kis szürke g.cik, hosszú farokkal, és egész éjjel rágnak, kaparnak.
De a lakótársam rendszeresen b.sztatja őket.
Fiatal pár lakik fölöttünk, az ő hálójuk van az enyém felett.
A srácból nem hallani semmit, a csaj viszont nagyon hangosan közlekedik, ha rossz napja van még csapkolódik is hozzá, és a lépése úgy hat, mint egy elefánté. Ha elmennek itthonról, ~1 órát készülődnek, olyankor azért elég zajosak tudnak lenni. Pl. ajtócsapások, bútortologatás, dolgok leesése, fel-alá futkosás mindennapos, néha éjjel is.
Viszont beszédük nem hallatszik le, pedig alapjáraton elég hangos beszédű a csaj. Ha kicsit be van csiccsentve, a nevetése picit igen.
Néha tud zavaró lenni (főleg ugye éjjel), viszont lehetne rosszabb is.
Fuu tudnék mesélni..
Én itthonról dolgozom, felettünk 3 hülye p**csa lakik, akik szintén HO-ban "dolgoznak". Azért idézőjelben, mert elvileg dolgoznak, gyakorlatilag egész krva nap mást se csinálnak csak fel-alá dübögnek a lakásban és állandóan vinnyognak, mint a fürdősk*urvák. A hálónk feletti liba még hajnalban (legyen 1, 2 v 3 óra) is elefántokat megszégyenítő módon dübög végig a szobában úgy kb 25-30x. Ugyan annak ellenére, hogy egész nap otthon b*sszák a rezet, rendszeresen mosnak este 11-kor (a centritől majd ránk szakad a plafon) meg porszívóznak pl vasárnap este 7-kor, mikor az ember végre pihenne egy kicsit. Szívem szerint egy kanál vízben fojtanám meg az összeset. Nem értem az ilyen suttyók miért nem költöznek tanyára, hisz emberek között jól láthatóan nem tudnak kulturáltan élni.
Amugy nálam is van ez, hogy kapargás
...meg mintha üveggolyókat gurigatna mindig hajnali 3 fele.Plusz napközben ,este mindug lejàtszik egy dallamot,nem tudom milyen ódivatú dologgal és ugyanazt énekli többször,ugyanazt a dallamot , szerintem fogyatèkos lakik felettem...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!