Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szerintetek Budapest, Szeged...

Szerintetek Budapest, Szeged és Győr után melyik lesz a negyedik leghasználhatóbb nagyváros Mo-n?

Figyelt kérdés

2022. júl. 10. 22:06
1 2
 11/14 Kaya_ válasza:
Pécs, Debrecen.
2022. júl. 15. 09:18
 12/14 anonim ***** válasza:

"Leghasználhatóbb"? :D Ezt hogyan kellene érteni?

Amúgy a legélhetőbb városok listáján Veszprém és Eger van általában legelöl. Az általad felsorolt városok szerintem dobogón sincsenek.

2022. júl. 17. 18:18
 13/14 anonim ***** válasza:

#10-es. Aki home officeban dolgozik Veszprémben vagy akárhol a Földön, az kereshet akár svájci fizetést is, szóval az ismerőseid finoman fogalmazva sem teljesen értik a mai világot.

Amúgy meg Veszprém és Eger a TOP 3-ban van a legélhetőbb városok listáján. Én is Veszprémben élek és szerintem semmivel sem drágább, mint a legtöbb megyeszékhely. A legtöbb boltban teljesen egyforma árak vannak a teljes országban. Sokszor a TV reklámban írják ki országos csatornán, hogy mi mennyibe kerül. Ha meg műszaki cikk kell, akkor webshop. Az meg aztán végképp mindenhol ugyan annyi. Az ingatlanok valóban dágák, de olcsóbb, mint Balatonfüred vagy Budapest.

2022. júl. 17. 18:21
 14/14 anonim ***** válasza:
12. Ha 18-65 év közötti vagy a munkahelyek száma és minősége sem utolsó szempont, nem csak hogy milyen jó ott lakni.
2022. júl. 20. 01:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!