Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Miért irigykednek a szomszédok...

Miért irigykednek a szomszédok mert külföldön dolgozó emberként hitel nélkül 40 millió ft-ért vettem egy vidéki városban házat?

Figyelt kérdés

Azt hiszik én nem dolgoztam meg ezért a pénzért?

Azért jöttem kisvárosba, mert gondoltam normálisabb emberek, szomszédok vannak.

2022. jún. 29. 18:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
91%

Gondolom, mert csóróbb város, kevés munkalehetőséggel, vagy valami ilyesmi.

Én vidéki városiként egy közepes hétköznapi társas vagy panelt tudnék ennyiből venni itt.

Normális kisebb ház duplája ennek ami nem 50 éves kályhás, vizes.

2022. jún. 29. 21:15
 12/18 anonim ***** válasza:
71%
Na most már látod, hogy mi a következménye annak, ha dicsekszel a -már nem létező- vagyonkáddal.
2022. jún. 29. 21:44
 13/18 anonim ***** válasza:
95%

"mert gondoltam normálisabb emberek, szomszédok vannak."

Tévedtél, mert nem normálisabbak...

...nálad.

2022. jún. 29. 21:45
 14/18 anonim ***** válasza:
93%
Nekem azért is irigykednek mert 4 millióért vettem egy házat hitel, csok nélkül 2 éve. Nem is szoktam már elmondani mennyi volt. Titok. Nem hiányzik a sok gyűlölködés. Szinte a torkom el tudnák vágni.... Manapság ilyen házakat 17 millióért hirdetnek a környéken.
2022. jún. 29. 21:51
 15/18 anonim ***** válasza:
81%
A szomszédok honnan tudják, hogy milyen forrásból finanszíroztad a 40 misit? Beszámoltál nekik róla?
2022. jún. 30. 14:51
 16/18 anonim ***** válasza:
76%

Gondolom, azért irigykednek, mert nekik nincs pénzük házat venni, de attól még ők is szeretnének.

Nem kell velük foglalkozni. Irigykedő emberek mindig voltak, vannak és lesznek is.

2022. jún. 30. 15:13
 17/18 anonim ***** válasza:
29%

Ha büszke vagy arra amit elértél az életben az sose baj.

Amennyiben úgy kezdesz egy ismerkedést a helyiekkel,hogy saját ingatlan,hitel Nuku, külföldi munka az már problémásabb,és ha ezt többször és hangosan ismételgeted,hogy mindenki megértse az már problémásabb.

A kérdés kiírása alapján szerintem te az utóbbi vagy.

2022. júl. 1. 16:43
 18/18 anonim válasza:
75%
Azért irigykednek mert irigyek. Ha nem lennének irigyek nem irigykednének. Van aki hiába dolgozza ki a belét egész életében szarul keres. Az ilyen emberek mindig ferde szemmel fognak nézni arra aki vitte valamire.
2022. júl. 14. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!