Havonta kb. mennyit tudnak megspórolni a külföldön dolgozó magyarok?
kiszámolni neked nem tudjuk.
függ az életszínvonaladtól, megélhetési szokásaidtól, mennyit keresel, milyen egyéb bevételi forrásaid vannak még, milyen a kiadási oldal költségei?
Munka és hely függő.
Én Hollandiában havi 100-200 ezret tudtam félrerakni, de 4 év múlva fel is kellett használnom.
A legnagyobb kiadás a szállás.
sokkoljalak? semmit :-p nem spórolni jöttünk, hanem élni :-) A férjem szakmájában dolgozik a felső tízezernek (tehát ne mekis fizuval számolj), ebből vígan eltart egy 6 fős családot egyedül, de egyenlőre nem jöttünk rá, hogy hogyan lehetne belőle spórolni.....(na, majd jönnek a menj el te is melózni-kommentek, de teszek rátok, sokkal többet buknék, ha elmennék én is dolgozni, mert azt a kevés benefitemet is elvennék, ami van, a keresetemet meg elvinné a -tökmindegy milyen- gyerekfelügyelet).
egyébként ha a számítasaim nem csalnak, akkor egy normál életszínvonalon MI olyan havi 1000 fontot tudnánk félretenni :-p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!