Szerintetek ez egy jó társasháznak számít vagy gettós?
Figyelt kérdés
Ez Franciaországban van, egy olyan városban, ahol sok a bevándorló, a lakosság állítólag 25 százaléka. Ebben a lakóházban néztünk lakást, csak még bizonytalanok maga a város miatt, vagy hogy ebben a lakóházban, vagy a környéken sok-e a problémás ember. Így első benyomásra szerintetek milyen hely?
2022. jún. 27. 18:10
1/8 anonim válasza:
A ház ránézésre tök normális. Én laknék benne. Engem nen zavafnak a bevándorlók. Egy indiai cégnél dolgozom, a munkatársai kb.fele bevándorló. Ja, és ez Budapesten van.
2/8 anonim válasza:
Hát a budapesti bevándorlók és a francia bevándorlók között van némi különbség... Itt nincs no-go zóna, ott van. Nem részletezném. Egyes, ha esetleg Párizsba vetődsz, kérdezd meg a helyieket, melyik városrészbe ne menj.
3/8 anonim válasza:
Szerintem ez nyugodt, normális környék. Nagyon szép hely, bárcsak én is ilyen élhetnék, szerencsés vagy.
4/8 A kérdező kommentje:
#2 ez egy no-go zónának tűnik?
2022. jún. 27. 18:30
5/8 anonim válasza:
Teljesen korrektnek tűnik a ház is és a környék is.
6/8 anonim válasza:
Szerintem is tök okés a ház, meg a környéken is "mászkáltam" egy picit, és így utcakép alapján nem tűnik problémás környéknek. De amúgy ha tudod annak a környéknek a konkrét nevét, a városrészt, akkor ha rákeresel neten, akkor hátha találsz valamit. Mármint ha például beírod a netbe, hogy "Pécs rossz környékei", akkor itt is azért kidob valamit a google, szóval hátha ha (franciául) rákeresel erre, akkor okosabb leszel egy kicsit, hátha kidob valami hasznosat.
7/8 anonim válasza:
Átlagos 2000-es évek második felében épült társasháznak tűnik. Itt Magyarországon is csomó ilyen van. Nem rossz szerintem, főleg, hogy akkoriban még nem spóroltak ki annyi mindent az építkezésekkor.
8/8 anonim válasza:
Legyünk őszinték, ti is bevándorlók lesztek. Nem kell a legrosszabbat feltételezni, szerintem kedves, barátságos környék. Hülyék meg mindenhol vannak, voltak és lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!