Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ha egy társasházban késő este...

Ha egy társasházban késő este otthon a szobában skypeon beszélgetek az csendháborításnak számít?

Figyelt kérdés
Nem hangosan, kulturáltan szoktunk beszélgetni skypeon akár hajnalig is, de itt papírból vannak a falak. Erre egyszer átjött a mellettem lévő lakásból a szomszéd és minden előző figyelmeztetés nélkül ordibálni kezdett, hogy hívni fogja a rendőrséget ha ezt folytatom. Valóban megteheti?

#társasház #csendháborítás #beszélgetés este
2019. nov. 21. 04:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
21%
Nemhinnem. De ha nekem nyögdècselne a szomszéd hajnali 4kor én is szólnèk neki
2019. nov. 21. 06:49
 2/13 anonim ***** válasza:
36%

Én is szoktam rendszeresen telefonálni,ts3,Discord/Viber stb stb.

De a tévét soha nem tudom szimpla beszélgetéssel túlkiabálni.

Ezek szerint akkor már tv-t sem lehet nézni?

Gyanítom itt többről volt szó, mint szimpla netes beszélgetés. [link]

2019. nov. 21. 06:57
 3/13 anonim ***** válasza:
31%

Nem, de ha ilyen körülmények vannak, akkor tehetsz valamit, pl. egy könyvesfalat arra az oldalra, vagy hangszigetelő tapétát, és ő is.

Vagy megkérhetitek a társasházat, hogy kivitelezzen rendes válaszfalat, nem papírt.

Ez persze nagyobb felfordulással jár.

2019. nov. 21. 07:38
 4/13 anonim ***** válasza:
29%

"De a tévét soha nem tudom szimpla beszélgetéssel túlkiabálni."

Ezt hogy kellene érteni? Ha telefonálsz, akkor kapcsold ki a TV-t, úgy nem kell túlkiabálni!

2019. nov. 21. 07:51
 5/13 anonim ***** válasza:
39%
Ha normál ember hangon beszélsz, akkor ez ugyanaz, mintha az ott levővel beszélgetnél. Természetesen nem csendháborítás. Biztasd a szomszédot, hogy nyugodtan hívja ilyenkor a rendőrséget, legföljebb majd ők fogják elmagyarázni neki, hogy semmi szabálytalant nem csinálsz.
2019. nov. 21. 08:14
 6/13 anonim ***** válasza:
24%

Jajj már #4es, érted te azt, csak pimaszkodsz :)

(De ha még se értenéd: a szomszéd tévéjét nem tudja a Kérdező túlbeszélni. )

2019. nov. 21. 08:22
 7/13 anonim ***** válasza:
10%
Ja, nem is a Kérdező :D De szerintem se a Kérdező se a ts-es Válaszoló sem. És te sem. Meg én sem.
2019. nov. 21. 08:23
 8/13 anonim ***** válasza:
30%

Téged is zavarna ha a szomszéd pofázása miatt nem tudnál aludni.

Ha nem is csendháborítás, de legyünk tisztelettel a másik szférájára, tudom már a mai emberek a tisztelet szót nem ismerik...

2019. nov. 21. 09:56
 9/13 anonim ***** válasza:
39%
Éjszaka, mikor csend van, a nappali zajok, forgalom sem hallatszik be, akkor a normál emberi beszélgetést is lehet hallani, főleg egy papírfalnál. Úgyhogy jó lenne, ha nem pofáznál órákig hajnalig, mert rohadt idegesítő tud lenni. Felteszem néha még fel is nyerítesz, hiába hiszed, hogy kúltúrált. Fejezd be!
2019. nov. 21. 10:04
 10/13 anonim ***** válasza:
65%

Mindenki tudhatja aki ott lakik,milyen 1 társasház.Akinek ez nem jön be,az költözzön el.

Csináltasson a lakásában olyan hangszigetelést,ami ezt problémáját megoldja .

2019. nov. 21. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!