Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Dudáló helybéli lakos, mit...

Dudáló helybéli lakos, mit tennél vele?

Figyelt kérdés

Hajnalban/éjjel jön, megy, nappal is, nyomja a dudát. Nem tudom miért, biztos van valami filozófia benne.

Nagyon csendes környék, szóba elegyedtem vele, próbáltam a legfinomabban megérdeklődni, hogy ilyenkor kinek dudál?

Gyakorlatilag nem válaszolt már.

Most már folyamatosan nyomja a dudát, kollégájával meg jókat röhögnek az autóban.

Igen, most van 4:34, az előbb ment el...

Érdekes emberkék vannak.

#duda #tütűűűűűűűűűűűűűű
2022. jún. 6. 04:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az nem pálya, mert a pótkerékre lecseréli az első lukasat, aztán a levett lukassal a másodikat,... Ja, nem!
2022. jún. 7. 03:20
 12/13 A kérdező kommentje:

Nekem a krumpli jutott eszembe a kipufogóba, kint áll az autója, de egyértelmű lenne már, hogy én voltam.

Egyszer beletolattam egy homokkupacba, majd előrébb mentem, majd leállítottam a motort.

Visszamentem, és a jó istennek se akart beindulni az autó.

Már szerelőt hívtam, el lett vontatva, lassan már papot is hívtunk volna, mire beugrott a homokkupacos eset.

Szerelő már majdnem megőrült, mert nem jött rá a hibára.

Telem ment földdel a kipufogócső.

2022. jún. 7. 04:41
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem kell én mozdonyvezető vagyok.. nálunk a rokon jelezte mindig hogy jött a szembe szomszédba napjában 15x... meg unoka nyomkodta a kürtöt. 2x csináltam azt meg hogy hajnal fel 2 felé 10mp nyomtam a dudát. A kutyájuk habzó szájjal csaholt ahogy kell stb. Többet nem hallottam vette a lapot.
2022. jún. 8. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!