Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hogy csitítsam le a feleségem,...

Hogy csitítsam le a feleségem, ha ideges a szomszéd tevékenysége miatt?

Figyelt kérdés

3 éve élünk szomszédságban, mindkettő új építésű ház, mi már befejeztük, a szomszéd még nem teljesen, sok a dolog.Nagy ház, és nem kapkodják el.

De nagyon jó a kapcsolat velük.Sokat szoktunk beszélgetni.

Most a fickó a ház, ereszcsatorna mögötti mennyezeti kiszögellést csinálja.Már másfél éve :) Mivel hétköznap dolgozik és mikor hazaér már nincs kedve, ezért hétvégén csinálja.Sokszor szombaton lógatja a lábát a teraszon,és vasárnap egész nap csinálja.Meg ünnepnapon is.Most már másfél éve így telnek a vasárnapok. Engem nem zavar,mert kézzel fűrészel, annak van némi hangja,meg ahogy a fát ide-oda dobálja,megy fel-le a létrára,meg a csavarbehajtó jellegzetes hangja hallatszik,mikor elracsnizik behajtáskor.De azért hallani hogy tevékenykedik.A feleségem pedig mindig morog, hogy már megint vasárnap csinálja..meg mikor végez.Mindig mondja hogy szóljak neki.Szoktunk ezekről is beszélgetni vele hogy milyen munkálataik vannak még, hol tartanak stb...de nyilván nem akarok rossz viszonyt, úgyhogy nem adtam hangot a nem tetszésnek :)

Ma ugye ünnep is van,és a feleségem mélyen vallásos,és nagyon ki volt fakadva.Átmentem a szomszédhoz, beszélgettünk kicsit...és mondja hogy mégis visszaveszi amit eddig csinált,mert kitalálta hogy mégis másképp csinálja :D

Hazajöttem, kérdi a feleségem hogy mikor fejezi be? Én meg tereltem hogy most már hamarosan, már a vége felé jár :)

Szerintetek meddig tűri a feleségem? Mi az a pont mikor elpattan?:) Nem akarok rossz viszonyt a szomszédokkal.Mindig mondom neki hogy menjünk csavarogjunk ilyenkor egyet...de hogy neki nincs kedve.

2022. jún. 5. 19:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
68%
Valláskárosult
2022. jún. 5. 19:50
 12/18 anonim ***** válasza:
91%

Mi a szomszéd szakmája? Ha nem építőipari, akkor érvelhetsz a feleségednek azzal, hogy amikor valaki 5 napig ugyanazt csinálja, akkor az is pihenés, ha valami mást csinál. Aki a földeken dolgozik egész héten, annak pihenés elolvasni egy könyvet. De aki papírokat tologatott egész héten egy irodában, az inkább kimegy a kertbe és túrja kicsit a földet. Vagy ha egész héten mozdonyt vezetett, akkor valamilyen alkotó tevékenységet fog választani - mint a szomszéd. Hiszen a szombat van az emberért, nem fordítva.

A másik, amit mondhatsz neki, hogy ha a szomszéd nem vallásos, akkor neki nincs értelme az Úr napját megszentelni neki.

2022. jún. 5. 19:51
 13/18 anonim ***** válasza:
69%
Noé meddig is építette a bárkáját? Ott aztán rengeteg kopácsolás lehetett.
2022. jún. 5. 20:00
 14/18 anonim ***** válasza:
87%
Hát mondd meg neki, hogy menjen át szólni ő, ha annyira zavarja.
2022. jún. 5. 20:22
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg tényleg miért nem ő megy át, ha rajta kívül ez senkit se zavar? Elvileg egy felnőtt nőről beszélünk.
2022. jún. 6. 02:12
 16/18 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem alapvetően itt más van a háttérben, nem a szomszéd a gond. Egy jó beszélgetés, pszichológus sokat segít. Amikor én külföldön voltam, nem voltak barátaim, kerestem a helyem, szex sem volt (mondom szex sem volt (mondom szex sem volt)), akkor mindennel bajom volt. A kutya ugat, a szomszéd lépeget, a madár szarik. Érdemes a mélyebb okokat felkutatni, nekem segített.
2022. jún. 6. 07:43
 17/18 hisztynka ***** válasza:

Azért házsártos az asszony, mert kielégítetlen.

Ezentúl minden vasárnap reggel is szexeljetek egy irgalmatlan nagyot,meg még többször hétköznap és elfelejti a hisztijeit.

2022. jún. 11. 09:30
 18/18 anonim ***** válasza:
46%

17, írta hogy a nő mélyen vallásos.

Náluk kb havi egyszer van, este, ágyban, sötétben, takaró alatt, misszionáriusban, és slussz. A vallásuk szerint amúgy is bűnös, gusztustalan dolog...

2022. jún. 11. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!