Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Jogos, ha átjön reklamálni a...

Jogos, ha átjön reklamálni a szomszéd?

Figyelt kérdés
Felébredt a gyereke, mert 21:20-tól 21:30-ig hangosan rakodtuk a követ a pótkocsira.
2022. jún. 5. 11:21
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Nem volt kultúrált a szomszéd pedig lehetett volna. Pont ezért gondoljuk úgy hogy magát járatta le.. Sajnos nem lehetett más időpontra tenni a fuvart, hogy mindenki raláérjen. Állítólag 2 órán keresztül alatta a gyereket, de lehet azért, mert a gyerek álmos sem volt.
2022. jún. 5. 19:45
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Kit erdekel. Dolgod volt az annyi. Ha nem leped at a db-t akkor hiaba hisztizik. Ha meg igen es veletlen ki is jon a rendor, akkor bizonyitsa 🤷
2022. jún. 5. 21:46
 23/25 anonim ***** válasza:
86%

Aki a reklamáló szomszéd mellett áll,tuti nem rendelt még építőanyagot vidéken pl. :D

Kutyát nem érdekli,hányra érnek ki,csak érjen ki az áru. Nem a rendelő dönti el, nem gls vagy dpd..

Ha odaér,muszáj lepakolni.

Egyszeri eset bakker..

Én is voltam merges,mert épp elaludt a gyerek és a szomszédhoz akkor érkezett meg 1'5 milla értékű faanyag..de nem tehet erről, így sikerült,nem mentem ki ordibálni,hogy mit képzel.

2022. jún. 5. 23:29
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Szomszédtól teljesen függetlenül:

Életemben nem “altattam” a gyereket, mégis elaludt, amikor álmos volt. Parancsszóra nem lehet aludni, kár ezen vergődni!

2022. jún. 6. 19:01
 25/25 anonim ***** válasza:
85%

A "jaj brühühühühü felébredt a kicsi szemem fénye" kommentekre: Abba gondoljatok bele, mielőtt mentek át őrjöngeni a szomszédba, hogy a szomszéd hánszor hallgatta a visítást, meg az orrszívó porszívó hangját a nap bármely órájában. És hányszor ment szólni miatta?

Ha van egy kis esze, egyszer sem, mert tudja, hogy erre az a válasz, hogy de hát gyerek, ezzel jár, költözz tanyára, ha nem tetszik, és még az lesz a büdös gyerekgyűlölő összeférhetetlen féreg, aki szólni mer. Úgyhogy csendben tűri Jenőke fogzását és dackorszakos hisztijét évekig. Ami oké, csak akkor fordított esetben, mikor a Szent GyerMek nyugalmát zavarják meg valami emberi tényezővel, akkor is csitt legyen. Köszi.

2022. jún. 9. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!