Jogos, ha átjön reklamálni a szomszéd?
Aki a reklamáló szomszéd mellett áll,tuti nem rendelt még építőanyagot vidéken pl. :D
Kutyát nem érdekli,hányra érnek ki,csak érjen ki az áru. Nem a rendelő dönti el, nem gls vagy dpd..
Ha odaér,muszáj lepakolni.
Egyszeri eset bakker..
Én is voltam merges,mert épp elaludt a gyerek és a szomszédhoz akkor érkezett meg 1'5 milla értékű faanyag..de nem tehet erről, így sikerült,nem mentem ki ordibálni,hogy mit képzel.
Szomszédtól teljesen függetlenül:
Életemben nem “altattam” a gyereket, mégis elaludt, amikor álmos volt. Parancsszóra nem lehet aludni, kár ezen vergődni!
A "jaj brühühühühü felébredt a kicsi szemem fénye" kommentekre: Abba gondoljatok bele, mielőtt mentek át őrjöngeni a szomszédba, hogy a szomszéd hánszor hallgatta a visítást, meg az orrszívó porszívó hangját a nap bármely órájában. És hányszor ment szólni miatta?
Ha van egy kis esze, egyszer sem, mert tudja, hogy erre az a válasz, hogy de hát gyerek, ezzel jár, költözz tanyára, ha nem tetszik, és még az lesz a büdös gyerekgyűlölő összeférhetetlen féreg, aki szólni mer. Úgyhogy csendben tűri Jenőke fogzását és dackorszakos hisztijét évekig. Ami oké, csak akkor fordított esetben, mikor a Szent GyerMek nyugalmát zavarják meg valami emberi tényezővel, akkor is csitt legyen. Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!