Szerintetek melyik a legjobb 5 megyeszékhely az országban sorrendben, Budapesten kívül?
Pécsen kívül nincs olyan megyeszékhely, ami minden olyan szempontnak megfelelne, ami alapján bármelyiket is ajánlani tudom... Győrben és Debrecenben például aggályosak a lakosok. Debrecen eleve nagyon vegyes minden tekintetben, legjobbtól a legrosszabbig minden előfordul benne mind lakosok, mind ingrastruktúra, mind városrészek tekintetében. A Balatont turistalátványossággá igyekeznek tenni, és privatizálni teljesen, ez bekavar Veszprémnek... Szeged nagyon kellemes, de fiataloknak kevés a szórakozási, művelődési, kikapcsolódási lehetőség...
Egyedül Pécs az, amely makulátlanul meg tud felelni minden fontos kritériumnak.
Aggályosak a lakosok?
Szerintem nincs olyan város, ahol ne lennének elhagyott, rossz környékek, és problémás lakosok. Pont Pécsett volt egy időben elég sok utcai támadás, lásd a polgármester lánya, stb.
"Szeged nagyon kellemes, de fiataloknak kevés a szórakozási, művelődési, kikapcsolódási lehetőség..."
Hát szerintem ezzel pl. elég sokan nem értenek egyet mondjuk a szegedi egyetemisták közül... Semmivel sincs kevesebb ilyen lehetőség van, mint Pécsen.
"Semmivel sincs kevesebb ilyen lehetőség van, mint Pécsen."
Így már mindent értek... :)
Komolyra fordítva a szót: Szegeden ezt a hiányt nem tudja pótolni az összesség, Pécs esetében viszont igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!