Miért nem szeretnek átjárni a Pesti oldalra?
A barátnőm Budán él ,ott is született, nőtt fel.
Én vidékről származom,gimi után költöztem Budapestre, már 6 éve itt élek,ide jártam egyetemre,itt dolgozom.
Azt vettem észre,hogy a barátnőm és a szülei sem szeretnek átjárni a pesti oldalra. Mondta egyszer, hogy amit csak lehet Budán intéz. A szülei pedig konkrétan tényleg nem hagyják el Budát.
Amikor megkérdeztem,a barátnőm azt mondta azért mert Pest mocskosabb,sok az ember, büdös, fura emberek vannak ott.
Csak én nem látom a különbséget?.D
Pl szórakozni igazán csak a pesti oldalon lehet rendes áron szerintem, én tényleg nem látok akkora különbséget a 2 oldal között:D
Ha pl valami miatt mégis át kell menjen a barátnőm Pestre,rendesen kikészül,ideges lesz:D
Ez miért van amúgy? Én vagyok a fura,hogy nem látom ezt át?
Nektek mi a véleményetek?
Pesti vagyok es Budai oldalt utalom. Furak es hulyek ott az emberek. Mindent Pesten intezek.
Hiaba van itt kosz,nem olyan gyokerek az emberek.
Amúgy én ezt nem igazán értem. Buda tényleg annyira más lenne?
Széll Kálmán tér? Déli pályaudvar?
Amikor Budán járok ugyanazt a szemétmennyiséget látom az utcán, ugyanúgy fetrengenek a csövesek a parkokban, és ugyanúgy ott vadásznak a lejmoló cigányok. Ez lenne annyira sznob?
Oké, a peremkerületek szépek, de ez ugyanígy igaz Pestre is. Ott a 17. kerület példa kedvéért.
Ez egy város, hiába próbálja mindenki a sajátját védeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!