Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ha rosszhiszemű pletykakat...

Ha rosszhiszemű pletykakat gyartanak rolunk a szomszédok az ellen mit tehetünk?

Figyelt kérdés

(Társasház és eléggé olcsó környék. Én albérletben.)

Barátommal nemrég óta járunk nagy szerelem van, még a szuleinél él, de majd valahol összeköltözünk.

De a szomszédok a magánéletünkben vájkálnának, olyanokat tippelgetnek, hogy a barátom velem biztos csak a lakás miatt van esetleg, mások gúnyolnak, hogy jaj "szerelmesek", mindkettő csalja a másikat hahaha

Folyamatos beszólások mennek. Stb.

Mi max köszönhetunk mindenkinek, értelemszerűen nem állunk így szóba senkivel szinte.

(Idősekkel, másokkal nincs probléma, a rosszindulatúak főleg egyedülálló nők)

A mai beszólást nem is tudom említsem e a páromnak, mert engem zavar, hogy a szomszédok egyáltalan téma közöttünk.

2022. máj. 20. 21:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne vedd egyáltalán figyelembe, az a legnagyobb büntetés nekik.
2022. máj. 20. 21:24
 2/17 anonim ***** válasza:
91%

"Társasház és eléggé olcsó környék."

Ez a mondatod az egésznek a szentenciája, mert már önmagában elárul mindent. Olcsón elérhető társasházak többnyire ilyen lakókkal van tele. És ezek még nem a legrosszabbak...

2022. máj. 20. 21:26
 3/17 anonim ***** válasza:
0%
cool story bro
2022. máj. 20. 21:28
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell vele foglalkozni, falun ahol én élek durvább dolgok vannak :D

Mondok pár példát...az expasim nekem anno elterjesztette hogy k.válkodni és táncolni járok Győrbe holott az egyetemet koptattam. :'D

Azóta párommal külön költöztünk és édesapám sokat segít és jár ide nálunk már azt mondogatják apám és anyám elváltak én meg apámmal élrk :'D ...

Amikor szervizben volt az autóm azon ment a találgatás hogy hol van és miért járok másikkal:'D .

(Ezt a mindentudó boltos csajszi mondta , aki meg megállt az exe előtt mert a kutyájának valamit ott hagyott , rá egy napra már biztos össze járnak )

Sose ártottam senkinek nem tudom miért jó ez a pletykalkodas hülyeségekről.

Unalmas az emberek élete, azzal foglalkoznak mit csinal a másik vagy mit csinálhat. :'D .

Sajnos ez ellen nem tudsz mit tenni csak kirohogni és elengedni.

2022. máj. 20. 21:30
 5/17 anonim ***** válasza:
0%
Ezt bekepzeled magadnak
2022. máj. 20. 21:38
 6/17 anonim ***** válasza:
75%
Az ilyenekre mindig az a legjobb megoldás, ha észre sem veszed. Magányosak, fáj nekik, hogy mások boldogok, így megpróbálnak téged is lehúzni, addig boldogok amíg ez sikerül is. Ha nem figyelsz rájuk, abbahagyják és inkább mennek vissza a szobába vagdosni magukat.
2022. máj. 20. 21:43
 7/17 anonim ***** válasza:
96%

vagy nem veszed figyelembe, ahogy fentebb is írták (ezt ajánlom), vagy a másik módszer a pletykára: a nevetségességig kell felnagyítani.

Pl. aki visszamondja neked, hogy a lakás miatt van veled a párod, annak mondd: "igen, sőt! állítólag kincs van a falban. Azért jött, hogy megkeresse."

"Mindkettő csalja a másikat": "Igen, éjszakánként kötélhágcsón engedjük be a szeretőinket, előtte altató bájitalt keverünk a párunk italába."

Lényeg, hogy a pletykás fél észrevegye, hogy bohócot csináltak belőle :D

2022. máj. 20. 21:44
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem nagyon tudsz ezzel mit kezdeni. Aki rosszindulatú és kitalál hülyeségeket, hogy pletykálhasson azt nem változtatja meg semmi. Még ha meg is próbálnál velük jóban lenni, akkor is csak annyit érnél el, hogy a szemedbe mosolyognának, majd a hátad mögött még ezt is kiforgatnák.

Nem azokkal kell foglalkozni akik rosszindulatúan beszólogatnak meg pletykálnak, hanem a többiekkel, akik esetleg csak tőlük tudnak rólatok valamit. Próbáld meg átgondolni ki az aki nem a pletyka kitalálója és azzal beszélgess magatokról, meg kérdezd őt is magáról. Sok embernek az kell hoyg meghallgassák és pláne ha nincs más szórakozása, akkor azt tekinti "jó embernek" aki hajlandó meghallgatni amit beszél.

Ha azok meg tudnak ismerni titeket akik nem alapból rosszindulatúak, akkor majd ők nem lesznek vevők a többiek pletykáira - hiszen tudni fogják, hogy nem igazak - és akkor majd csökkenni fog.

2022. máj. 21. 01:55
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Pedig erre csak az a megoldás, hogy leszarjátok őket.
2022. máj. 21. 07:42
 10/17 anonim ***** válasza:
18%

Az a baj a gyakori népével, hogy annyira együgyü és hiszékeny, hogy amikor a napi ezredik kamukérdést olvassa, akkor már olyan logikai bukfencek sem tűnnek fel neki, minthogy a kérdező egy köszönésen túl nem elegyedik szóba senkivel, mégis mély részletességében tisztában van a róla szóló pletykák tengerével.

Nyilván ezek a helyi újságban jelennek meg.

2022. máj. 21. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!