Kérhetném a postát, hogy más futárral küldjék ki a csomagot?
Egy ismerősöm csomagot adott fel nekem postán, házhoz. A helyi kézbesítő állítólag homofób és gyakran tesz megjegyzéseket, ha azonos nemű párnak szállít ki valamit. Félek, hogy nekem is beszól valamit, mert nehezen kezelem a vitás helyzeteket.
Nem tudnám kihozatni másik kézbesítővel a csomagot?
(törékeny anyag van benne)
Ha csomagként adta fel, akkor nem a helyi kézbesítő, hanem az mpl futár fogja hozni majd eleve.
De ha mégis ő lenne, mondd, hogy nem vagy otthon, tegye letétbe. Aztán besétálsz másnap érte a postára.
Szerintem kamukérdés.
"A helyi kézbesítő állítólag homofób és gyakran tesz megjegyzéseket, ha azonos nemű párnak szállít ki valamit."
Honnan tudja, hogy párról van szó?
Honnan van az információ? (állítólag - tehát nem saját tapasztalat)
Kétlem, hogy beszólogatna, végzi a dolgát, és lelép. Azt is kétlem, hogy ha homofób lenne is, hogy beszólogatna, mert nem engedheti meg magának. Ha mégis így lenne, panaszt lehet tenni a felettesénél a viselkedés miatt.
Ha eleve úgy fogadod, tehát te teszel úgy, hogy neki kellemetlen legyen, miközben te félsz az ő reakciójától, tudván, hogy ő homofób, akkor megérdemled, mert hülye vagy - mondom ezt LMBTQ+ szimpatizánsként, mert hülye ember fut fejjel a falnak, amikor tudja, hogy fal van.
Ha mégis parázol, akkor meg valóban mondhatod, hogy bemész érte, stb.
De szerintem ez egy troll kérdés, csak ezek a gondolatok merültek fel bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!