Hogyan kérhetnénk meg a nőt, hogy intézzék el egymás közt ezt és ne állandóan a lakóközösség előtt balhézzanak?
Egy négyszintes társasház földszintjén lakom. Él itt egy elvált nő a gyerekével. Amiből gond szokott lenni az a láthatás. Kb. 2 hetente jön az apuka és olyankor mindig balhé van. Ugyanis a nő nem akarja odaadni a gyereket. Az szokott történni, hogy a nő nem engedi be, ezért az apuka az utcáról szokott felüvöltözni a lakásba, majd elkezdi becsöngetni mindenkihez, hogy valaki engedje be a lépcsőházba. Ha nem engedi be senki, akkor az apuka rendőrt hív, nekik is előadja üvöltözve magát. Néha sikerül bejutnia a lépcsőházba, úgy hogy kiszemel egy éppen ki/befelé menő lakót. Ha bejön a lépcsőházba, akkor általában felmegy a nő lakásához, ott dörömböl és kiabál, amitől zeng az egész ház. A nő hol ajtót nyit, hol nem, ha igen, akkor általában összevitatkoznak a folyosón, amit szintén mindenki hall, ha akar, ha nem.
Már több lakót, beleértve engem is zavar ez a cirkusz, ami lezajlik itt két hetente. A nővel nem vagyok különösebben jó kapcsolatban, párszor beszéltünk, de ezen kívül semmi. Nem tudom hogy lehetne a tudtára adni udvariasan, hogy keressen fel egy ügyvédet, vagy valahogy rendezzék el ezt a láthatási ügyet, mert ennyire nem vagyunk jó kapcsolatban.
Ahogy leírtad úgy,
esetleg meg lehet próbálni, hogy a közös képviselő beszéljen vele a lakóközösség nevében. Feltéve, hogy az illető van annyira értelmes, hogy rá lehet bízni ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!