Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hogy oldjam meg a fűnyírást?

Hogy oldjam meg a fűnyírást?

Figyelt kérdés

A gondom az, hogy a párommal kertes házban lakunk és nagy a telek, ami tele van pitypanggal és egyéb gazzal. Nincs időm füvet nyírni, ezért az egyik ismerősöm szokott segíteni, hogy lenyírja fűkaszával de arra is 25ezret elkér. Hosszú távon ez nem éri meg, most is nagy otthon a fű de az ismerősöm csak jövő hét pénteken tud elugrani lenyírni.

Valami ötlet? Félek hogy egyszer rám szólnak a szomszédok

2022. máj. 5. 10:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
64%
Nekem ha nincs időm az egészre (2000 m2), csak a széleken nyírom körbe, így a szomszédhoz biztos nem lóg át a gaz. Ahhoz meg, hogy mekkora nálam a fű, senkinek semmi köze. Persze az utcafront más.
2022. máj. 5. 10:55
 2/13 anonim ***** válasza:
82%

A szomszédnakn ahjoz semmi köze, hogy mekkora nálad a fű.🤷‍♂️

Veszel egy fűnyírót/fűkaszát, oszt lenyírod magadnak. Nem tart az olyan sokáig.

2022. máj. 5. 10:57
 3/13 anonim ***** válasza:
91%

Vagy megcsinálod magad vagy fizetsz, hogy megcsinálja más. Most mégis, mit lehet erre mondani? Nem kell az egészet egyszerre, nekem sincs időm mostanában, ma pl. fél órát szánok rá. Múlt héten már egy részét 2 részletben megcsináltam (2*1-1,5 óra), marad majd egy kb. 2 órás rész, de az még nem olyan nagy, és nincs is nagy rálátás (persze, szeretném, hogy szép legyen, de most ez van)

Én már legalább 10 éve nem vagyok hajlandó fizetni ezért senkinek.

2022. máj. 5. 11:07
 4/13 anonim ***** válasza:
17%
Glifozát
2022. máj. 5. 11:19
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Kecske
2022. máj. 5. 11:21
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
De azért van időd felmenni gyakori oldalra
2022. máj. 5. 11:50
 7/13 anonim ***** válasza:
86%
6-os, lehet hogy meló közben amúgy se tudna füvet nyírni, de gyakorin egy kérdére meg van idő.
2022. máj. 5. 11:53
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Atilla
2022. máj. 5. 12:15
 9/13 anonim ***** válasza:
18%

"Ahhoz meg, hogy mekkora nálam a fű, senkinek semmi köze"

Majd az önkormányzatnak lesz, amikor kapsz egy finom csekket 300e Ft-ról, mert nem nyírod le a parlagfüvedet.

2022. máj. 5. 17:58
 10/13 anonim ***** válasza:
52%
9-es, nincs parlagfüvem, ha lenne, arra külön figyelnék. Nem értem, miért lettem lepontozva, mikor tök ugyanazt írtam, mint a második. De oké.
2022. máj. 5. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!