Nemrég vettem meg egy házat egy alig 2ezer fős faluban, egy kicsi fűvesített kert van hozzá, meg a ház előtti rész, ahol sok pitypang nő. Április 15én vágtam le a fűvet most olyan 5 centisre nőtt meg. Gondolom ráér májusban újra nekiesnem.
A szomszédom egy idősebb házaspár és múltkor szólt nekem hogy miért nem hetente vágom a fűvet mint ők? Akkor szép egyenletes marad.
Mondtam neki nyírnám szívesen, de dolgozni ki fog helyettem? Erre nézett mint a birka az új kapura.
Nincs annyi szabadidőm sajnos, de nincs is akkora fű hogy őket ez zavarja.
Hetente 1x szoktam vágni általában . Ha nagyon száraz idő van, 2 hetente, akkor lassabban nő meg.
2022. ápr. 26. 10:19
2/14 anonim válasza:
Hetente, kéthetente, attól függ, mennyit nő.
2022. ápr. 26. 10:41
3/14 anonim válasza:
Én még 1x nem vágtam le.
Ég is a pofám miatta. :)
De egy elég meredek rész a ház előtt, olyan alkalom nincs, amikor ne vágnám magam hasra fűkaszástul nyírás közben.
Előző lakhelyen mondták is, az ilyen mi a francnak költözik vidékre. :)
2022. ápr. 26. 10:43
4/14 anonim válasza:
minek hetente vágni?
2022. ápr. 26. 10:44
5/14 anonim válasza:
En 3 naponta altalaban, mert nem szeretem ha hosszabbra nő es nem is nagy terulet, kb 10-15 perc alatt megvan. Baromi gyorsan no, az egyik fele tavasz tavaszi vetes, a masik tavaly oktoberi.
2022. ápr. 26. 10:45
6/14 anonim válasza:
ja az úgy más. Nekünk nagy udvarunk van 2 óra amíg levágod . Azért azt inkább 2-3 hetente szoktam a somszédok maitt is
2022. ápr. 26. 10:56
7/14 anonim válasza:
Mi 2-3 hetente vágjuk. Hetente sosem.
2022. ápr. 26. 11:10
8/14 anonim válasza:
Nekem van egy telkem. Soha nem vágom le. Ha a szomszédot annyira zavarja, átjön, és lekaszálja.
Oké, ez egy másik véglet, de a heti fűnyírás iszonyat baromság.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!