Megnövesztitek a kisujj körmét és nem vágjátok le hogy azzal könnyebben tudjad az orrod és a füledből a zsírt kiszedni?
Figyelt kérdés
Sok embernél láttam már egyik kisujjon direkt meghagyva a körmöt eléggé sárgás vastag szokott lenni az ilyen embereknek.Akikkel beszéltem ők felváltva szokták levágni egyik ujjon növesztik pár hónapig vagy levágják és utána a másik kisujjon növesztik.
A legpraktikusabb mert a kisujj vékony a körme kisebb mint a többi köröm ha hosszabbra meghagyjuk jól kitudjuk az orrban maradt dolgokat szedni meg a fülünkből is.
Neketk is megmarad mindig hossszabbra a köröm?
2020. okt. 6. 21:05
1/15 anonim válasza:
Az orromban nincs zsír, csak takony. Amúgy ja.
2/15 A kérdező kommentje:
Azt akartam írni csak lemaradt.
2020. okt. 6. 21:08
3/15 anonim válasza:
Már feltalálták a fülcucát és a zsebkendőt is. Amúgy nem.
4/15 A kérdező kommentje:
Nincs attól jobb érzés mikor 5 perc bányászás után kitúrok valamit.ilyenkor eléggé örülök.
Mielőtt valaki írná szoktam nézni reggel az autósakat ahogy mindenki megy melóba meglepődnétek milyen csávók nők csinálják ezt fittyet hányva arra ki látja őket...
2020. okt. 6. 21:10
7/15 anonim válasza:
nem. Szerintem elég gusztustalan aki ezt nyilvános helyen csinálja és még fel is válalja.
10/15 anonim válasza:
Meg amikor a tejfölt nyitja ki a kisujja körmével az öregember meg csavarozik vele..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!